Yardım Telefon aniden kapandı açılmıyor

ercan_44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Developer
Cihazım
Not 8 pro
Konular
3
Arkadaşlar redmi not 8 pro telefonum var pubg oynarken kapanmıştı sadece 5 dakika arayla açılıyodu sonra oyuna girmedim zorluyo belki diye sosyal medyada takılmaya başladım yine kapandı oyunla alakalı olmadığını düşündüm sonra ben yazılımdan şüphelendim mi flaşh ile yazılım atacaktım uygun romu indirdim cihazı fastboot moda alacakken fastboot modda açılmadı çok garip ve kurtarma modunda da açılmıyodu telefonu normal açtım 1-2 dakika sonra yeşil ekran verdi kapandı ve bir daha da açılmadı ekran kartı ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum eğer öyle olsaydı cihaz titrer açılmaz ekran gelmezdi şimdi ne titreşim var nede görüntü sadece şarj alıyor sizce yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal mı bilemedim ben

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yazılım durup dururken bozulmaz donanım bozulur. Ufs, ram ya da işlemci arızası.

ercan_44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Developer
Cihazım
Not 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılım durup dururken bozulmaz donanım bozulur. Ufs, ram ya da işlemci arızası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahmin etmiştim donanım sorunu olacağını bugün telefoncuya götürdüm mmc harddisk arızası olduğunu söyledi bayağı üzüldüm yedek filanda yoktu hepsi çöp oldu

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahmin etmiştim donanım sorunu olacağını bugün telefoncuya götürdüm mmc harddisk arızası olduğunu söyledi bayağı üzüldüm yedek filanda yoktu hepsi çöp oldu
Geçmiş olsun, bundan ders almak gerekir.

Gerek google, gerek pc veya harici hardisklere kayıt etmemiz lazım önemli fotoğraf ve verilerimizi.

İyi forumlar dilerim

ercan_44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Developer
Cihazım
Not 8 pro
Konular
3
Eyvallah teşekkür ederim tecrübe oldu artık

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
6
Arkadaşlar redmi not 8 pro telefonum var pubg oynarken kapanmıştı sadece 5 dakika arayla açılıyodu sonra oyuna girmedim zorluyo belki diye sosyal medyada takılmaya başladım yine kapandı oyunla alakalı olmadığını düşündüm sonra ben yazılımdan şüphelendim mi flaşh ile yazılım atacaktım uygun romu indirdim cihazı fastboot moda alacakken fastboot modda açılmadı çok garip ve kurtarma modunda da açılmıyodu telefonu normal açtım 1-2 dakika sonra yeşil ekran verdi kapandı ve bir daha da açılmadı ekran kartı ile ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum eğer öyle olsaydı cihaz titrer açılmaz ekran gelmezdi şimdi ne titreşim var nede görüntü sadece şarj alıyor sizce yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal mı bilemedim ben
Eğer Yük Altında Yapıyorsa Sorunu Kamera Ve Oyun Anında Daha Fazla Tekrarlıyor ise %99 İşlemci Kaynaklı Çıkar Sorun. Ve Durum Gündelik İşinizi Görmeyecek Kadar Kötü ise Bile Cihazın Dosya Aktarabilecek Kadar Açık Kalabiliyor Olması Muhtemel, Ben Sizin Yerinizde Olsam Cihaz Soğuk İken Açmayı Dener Açılınca Yedekleri alır Telefonu Tamire Veririm. Eğer Açılmazsa İşlemci Ve Genel Olarak Karta Lehim tazeleme Yaptırırdım Daha Sonra Yedekleri Alır Telefoncuya Tekrar Verirdim.

ercan_44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Developer
Cihazım
Not 8 pro
Konular
3
Eğer Yük Altında Yapıyorsa Sorunu Kamera Ve Oyun Anında Daha Fazla Tekrarlıyor ise %99 İşlemci Kaynaklı Çıkar Sorun. Ve Durum Gündelik İşinizi Görmeyecek Kadar Kötü ise Bile Cihazın Dosya Aktarabilecek Kadar Açık Kalabiliyor Olması Muhtemel, Ben Sizin Yerinizde Olsam Cihaz Soğuk İken Açmayı Dener Açılınca Yedekleri alır Telefonu Tamire Veririm. Eğer Açılmazsa İşlemci Ve Genel Olarak Karta Lehim tazeleme Yaptırırdım Daha Sonra Yedekleri Alır Telefoncuya Tekrar Verirdim.
Telefon ısınmıyordu kapanıyordu ve soğukta bıraktığımda açılıyordu bu çok garip. en garip yanı da fastboot moda geçmemesi idi şimdi kapalı açılmıyor en son yeşil ekran verdi vefat etti bende kaldırdım kutusuna koydum tamire vermedim orijinal telefon sonuçta arka kapağı sökülecek dediler zaten sökülen telefondan bana hayır gelmez duruyo öyle yılların reisi😅

Üst Alt