Yardım telefon anakart tamiri sonucu eskisi gibi çalışır mı ?

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
oneplus 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
benim oneplus 8 prom var ve anakartında sorun var
işlemci , ufs ve ram değişecek
değişimi bittikten sonra telefon eskisi gibi çalışır mı ?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
E anakartta ne kaldı ki daha 😄 ram işlemci ufs direk anakarti değiştirme yaparsanız daha uzun ömürlü olur

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E anakartta ne kaldı ki daha 😄 ram işlemci ufs direk anakarti değiştirme yaparsanız daha uzun ömürlü olur
hocam 3500-4000 tl anakart 2200 ödeyecez bu ara paramız pek olmadığı için tamamını değiştirmedik :D

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Telefona tam olarak ne oldu ?
bu telefonda slot olayı var romlar slotlara göre atılıyor ben de slotlarla oynamaya başladım ama ne oynama neyse en son oynamamda telefon bir daha açılmadı bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor sonuç olarak bayağı bir uğraştık bilen birini bulmak için ve 1 ayın sonunda bulduk şimdide bekliyoruz bakalım hayırlısı

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
bu telefonda slot olayı var romlar slotlara göre atılıyor ben de slotlarla oynamaya başladım ama ne oynama neyse en son oynamamda telefon bir daha açılmadı bilgisayar hiç bir şekilde görmüyor sonuç olarak bayağı bir uğraştık bilen birini bulmak için ve 1 ayın sonunda bulduk şimdide bekliyoruz bakalım hayırlısı
Hmm sorun belki yazılımsal çözülebilir donanımsal hasar yoksa ücretli desteğe yazdinizmi ? Birde anakart tamir edilde kesin bir şekilde çalışmayacak galiba

Oyla:

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Hmm sorun belki yazılımsal çözülebilir donanımsal hasar yoksa ücretli desteğe yazdinizmi ? Birde anakart tamir edilde kesin bir şekilde çalışmayacak galiba
sorun yazılımsal değil hocam , rom geliştiricileri ile telegram üzerinden özel olarak çözmeye çalıştık ama olmadı onlarda sorunun donanımsal olduğunu söyledi

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
sorun yazılımsal değil hocam , rom geliştiricileri ile telegram üzerinden özel olarak çözmeye çalıştık ama olmadı onlarda sorunun donanımsal olduğunu söyledi
İşte donanımsal ama nasıl ne oldu yandımi yoksa direk işlemci yazılımı recovery filan hepsi silindimi çünkü yazılımsal bı islemle donanımsal hasar vermek çok zor siz ne yaptınız telefona 😀

Oyla:

Fitiq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 8 lite
Konular
6
İşlemci ufs ram dediğiniz üçlü arasında bence yazılımsal bir sorun var.3 ününde aynı anda bozulması garip.Termal kamerada bakılıp diod kısa devre tarzı sorun olabilir.Bence bilgisayar ekran kartı tamiri yapan bir yere gösterin.Termal kamera bulunuyor çoğunda onlar yardımcı olabilir.

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
İşte donanımsal ama nasıl ne oldu yandımi yoksa direk işlemci yazılımı recovery filan hepsi silindimi çünkü yazılımsal bı islemle donanımsal hasar vermek çok zor siz ne yaptınız telefona 😀
Hocam siz bir h.kadioglu hocamıza danışın gerçekten işinin ehli belkide daha ucuz kurtulursunuz sormaktan zarar gelmez

Oyla:
Üst Alt