Sohbet Telefon alırken SAR değerine bakıyor musunuz?

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Bir arkadaşım sırf sar değeri yüzünden Oneplus 6T almıyor. Oneplus sar değeri konusunda zirvede.
Sizler sar değerini önemsiyor musunuz?
Benim telefon elimden düşmez, ama gece uzağımda bırakmaya dikkat ederim

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Hayatımda gördüğüm en abartılan sey takıntı haline getirenler de çok.

Özgül emilim oranı veya özgül soğurma oranı, radyo frekans elektromanyetik alana maruz kalındığında beden tarafından soğurulan enerji oranının bir ölçüsüdür.

Kisaca elektronik her alet belli bir sar yayar ve senin vucut da bunu emer kaçışın yok

Modem, televizyon, reveiver v.s

Hadi sen dikkat ettin, metro da otobuste herkesin telefonu var onlarda sar yayacak ondan nasil korunacaksin kendini musambaya sararak mi?

Kurduğum bir ag sistemi vardi, herif bas ağrısını 100 metre ötedeki outdoor cihaza bağlayıp, onun yönünu degistirmemi istiyordu
Isin daha garibi yine asagi yukari ayni uzaklikta 50 metre direk uzerinde baz istasyonuna komsu olmasi:D

Kaldıki telefondaki sar maksimum orani işaret eder,yani tum kablosuz baglantilar dusuk sebeke aramasi vs acilir ve pik nokta bulunuyor ve o deger sar olarak yansıyor.

Adam yedigine ictigine bakmaz, gunde 2 paket cigara tüttürur, ara öğünlerde ambalajli hazir gidaya gomerde gomer spor vs hak getire vay efendim cep kanser yapar.

Kaldıki kanser olayi büyük oranda genetiktir, araştırmalar bunuda göstermiştir
Adamda oyle genetik vardır ki kaşık kaşık uranyum kasiklasa birsey olmaz, kimisi vardir havadaki sigara dumanıni ceker sabaha kanser uyanir.

Bugün ayrica kanserle mücadele günü
Allah tum hastalara şifalar versin

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Hayatımda gördüğüm en abartılan sey takıntı haline getirenler de çok.

Özgül emilim oranı veya özgül soğurma oranı, radyo frekans elektromanyetik alana maruz kalındığında beden tarafından soğurulan enerji oranının bir ölçüsüdür.

Kisaca elektronik her alet belli bir sar yayar ve senin vucut da bunu emer kaçışın yok

Modem, televizyon, reveiver v.s

Hadi sen dikkat ettin, metro da otobuste herkesin telefonu var onlarda sar yayacak ondan nasil korunacaksin kendini musambaya sararak mi?

Kurduğum bir ag sistemi vardi, herif bas ağrısını 100 metre ötedeki outdoor cihaza bağlayıp, onun yönünu degistirmemi istiyordu
Isin daha garibi yine asagi yukari ayni uzaklikta 50 metre direk uzerinde baz istasyonuna komsu olmasi:D

Kaldıki telefondaki sar maksimum orani işaret eder,yani tum kablosuz baglantilar dusuk sebeke aramasi vs acilir ve pik nokta bulunuyor ve o deger sar olarak yansıyor.

Adam yedigine ictigine bakmaz, gunde 2 paket cigara tüttürur, ara öğünlerde ambalajli hazir gidaya gomerde gomer spor vs hak getire vay efendim cep kanser yapar.

Kaldıki kanser olayi büyük oranda genetiktir, araştırmalar bunuda göstermiştir
Adamda oyle genetik vardır ki kaşık kaşık uranyum kasiklasa birsey olmaz, kimisi vardir havadaki sigara dumanıni ceker sabaha kanser uyanir.

Bugün ayrica kanserle mücadele günü
Allah tum hastalara şifalar versin
Charles Mcgill geldi aklıma
better call saul dizisindeki
benim olaylara bakış açım belli
büyük bir şirket o oranı aşırı geçerse öbürleri ona pastadan pay vermemek için elinden geleni yapar
yani üçkağıt varsa hepsinde var
yoksa yedirmezler
yiyebiliyorsa kullanımda sıkıntı olacağını düşünmüyorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bu konuda sar dikkat etmek de fayda var diyerek den gireceğim ama kimse çok ilgilenmez bu konuda malum tüpü çakmakla kontrol eden milletiz =)

, bende kronik baş ağrısı yapıyor bu sebeple bunun da telefon ile ilgili olduğundan eminim en son lenovo p2 yapmıştı 1 hafta dayanamadım sattım her şeyiyle , sonra mi 5 prime şimdide mi 8 se deyim sorun yaşamadım ,

İlk başta belli etmez ancak eğer hassasiyet kaparsanız artık dikkat edilmeli , özellikle bebeklerin nedensiz ağlamasına bile sebep olur ,
Herkez de bu eşik farklıdır bu sebeple ortak bir kanı yok malesef bir çeken bilir o sızıyı diyorum ,

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
İnşallah o yaşa/yaşlara gelelim de hocam, gerisi mühim değil :D Hiç takmıyorum bu Sar değerini, fazla olsa ne olmasa ne.

Aslında onu demek istiyorum eğer başlarsa dönüşü yok , sızlama gibi baş ağrısı yapar , tabi bu sadece telefon için geçerli değil ama kafanın içine en çok onu yakın tuttuğunuz dan en çok yapar ,

ErdemÇ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
Peki sar değeri en yüksek kaç olmalıdır.Baş vücut için

Üst Alt