Sohbet Telefon Aksesuar ve yazılımsal Tamir dükkanı açmak istiyorum Mantıklı mı?

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
11
Köyde oturuyorum gerek Android telefonlar olsun gerek yazılım konuları olsun bu tür konularda 10 yılı aşkın süredir ilgiliyim kendime ait custom rom çalışmalarım da mevcut şuan bı fabrika da çalışmaktayım kendimce bulunduğum ilçede aksesuar ve yazılımsal tamir işlerini kapsayan bir dükkan açma niyetindeyim sizce mantıklımı arkadaşlar bunu yapan birileri varmı aramızda sizlerin verebileceği öneri varmı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Köy yerindesiniz madem öncelikle evde bu işi yapın duruma göre dükkan açarsınız derim....

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
İlçede, köyde çok net söyleyeyim, olmaz hocam. Fabrikada oturmuş bir işte çalışmak daha mantıklı. Büyük şehre giderim, risk alırım, yatırım bulurum, bireysel networküm kuvvetlidir ve daha da güçlendirebilirim derseniz belki olabilir ama ilçede, köyde yani nüfusun yoğun olmadığı yerlerde çok mantıklı değil. Bunun yerine sosyal medyada tanıtım yapıp dükkan olmadan ek gelir elde etmeye çalışmak daha mantıklı bence.

Suleyman_329

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlçede, köyde çok net söyleyeyim, olmaz hocam. Fabrikada oturmuş bir işte çalışmak daha mantıklı. Büyük şehre giderim, risk alırım, yatırım bulurum, bireysel networküm kuvvetlidir ve daha da güçlendirebilirim derseniz belki olabilir ama ilçede, köyde yani nüfusun yoğun olmadığı yerlerde çok mantıklı değil. Bunun yerine sosyal medyada tanıtım yapıp dükkan olmadan ek gelir elde etmeye çalışmak daha mantıklı bence.
Anladım hocam teşekkürler

Üst Alt