Yardım telefon açılmıyor.. siyah ekranda penguen oturuyor..

ferhatozcan3

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ferhat
Cihazım
xiamoi redmi 8a
Konular
1
merhaaba arkadaşlar yeni üye oldum buraya....telefonum redmi 8a ..tel açılmıyor siyah bir ekranda penguen oturuyor...dün geceden beri uğraşıyorum çözüm bulamadım.....teli daha yeni aldım 2 ay oldu sayılır..usb ile pc ye bağlamayı felen denedim işe yaramıyor.. ses açıp kısma ve güç tuşuyla formata girmiyor.. bir sürü program kullandım yapamadım....yardımcı olurmusunuz .. bu sorunu yaşayan varmı

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Tgz uzantılı olan romu indirip miflas uygulaması ile romu yüklerseniz sorun çözülecektir. Rom yükleme yaparken miflash uygalamasının sağ alt kısmında clan all seçeneğini işaretleyin aksi takdirde sorun yaşabilirsiniz. Format ekranına gelmek için ses acma+güç tuşuna basmalısın. Forumda biraz araştırma yaparak miflas ile nasıl rom atılır öğrenebilirsiniz.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Tgz uzantılı olan romu indirip miflas uygulaması ile romu yüklerseniz sorun çözülecektir. Rom yükleme yaparken miflash uygalamasının sağ alt kısmında clan all seçeneğini işaretleyin aksi takdirde sorun yaşabilirsiniz. Format ekranına gelmek için ses acma+güç tuşuna basmalısın. Forumda biraz araştırma yaparak miflas ile nasıl rom atılır öğrenebilirsiniz.
Önce cihazın bl kilidi açıkmı onu sormanız lazım eğer kapalı ise mi flash ile uğraşır durur bunları dikkate almak lazım

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Önce cihazın bl kilidi açıkmı onu sormanız lazım eğer kapalı ise mi flash ile uğraşır durur bunları dikkate almak lazım
bildiğim kadarıyla bl kilidi kapalı global cihazlarara global fastboot rom cin cihazlara ise cin romu atılabiliyor. Daha önce kendim de kilidi kapalı cihaza miflas ile rom attım.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
bildiğim kadarıyla bl kilidi kapalı global cihazlarara global fastboot rom cin cihazlara ise cin romu atılabiliyor. Daha önce kendim de kilidi kapalı cihaza miflas ile rom attım.
Hocam ilk sizden duyuyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Şu program ile de BL kapalı iken rom atılıyor yazıyor..

Üst Alt