Yardım Telefon açılmıyor / Redmi açılış ekranında kalıyor yardım lütfen

GencoHD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF DOĞAN
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
redminote 7
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba demin kalktım telefon twrp ekranındaydı, reebot system dedim yeniden başlatıldı ama redmi ekranında kalıyor sürekli açılıp kapanıyor redmi yazısında takılı kaldı.

cihazımda bir çok önemli bilgi vardı sıfırlamadan nasıl telefonu açabilirim. ücretli ücretsiz yardım eden varsa ulaşabilir mi çok önemli benim için.

tekrardan söylüyorum sıfırlamadan açmak istiyorum

iyi forumlar

not: cihazım redmi note 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba demin kalktım telefon twrp ekranındaydı, reebot system dedim yeniden başlatıldı ama redmi ekranında kalıyor sürekli açılıp kapanıyor redmi yazısında takılı kaldı.

cihazımda bir çok önemli bilgi vardı sıfırlamadan nasıl telefonu açabilirim. ücretli ücretsiz yardım eden varsa ulaşabilir mi çok önemli benim için.

tekrardan söylüyorum sıfırlamadan açmak istiyorum

iyi forumlar

not: cihazım redmi note 7

ek olarak twrpye girebiliyorum. backup kısmından yedekler alabilirim boyutlar vs. yazıyor. backup alsam daha sonra yüklesem sorunum çözülür mü

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefon içerisinde bulunan romu wipe yapmadan tekrar yükleyin, yine hata alırsanız twrp sürümünüzü değiştirin...

Tavsiye Twrp. Zip dosyasını direk yükleyin tamamdır.

Son düzenleme:
Oyla:

GencoHD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF DOĞAN
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon içerisinde bulunan romu wipe yapmadan tekrar yükleyin, yine hata alırsanız twrp sürümünüzü değiştirin...

Tavsiye Twrp. Zip dosyasını direk yükleyin tamamdır.

hocam pek olarak bilmiyorum romu wipe yapmadan yüklersem içinde bulunan bilgilerim silinir mi ? veya backup alıp tekrar yüklersem olur mu ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam pek olarak bilmiyorum romu wipe yapmadan yüklersem içinde bulunan bilgilerim silinir mi ? veya backup alıp tekrar yüklersem olur mu ?

Wipe yapmadan yüklersen bilgiler silinmez.. Yedek olarak önemli olan dosyalarını pc'ye aktarabilirsin...

Oyla:

furkansgms

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Hemşirelik(öğrnci)
Konular
1
arkadaşlar kusura bakmayın ama benimde aynı sıkıntım var bl açık. Rootluydu cihazım ve yurt dışı redmi note7, facebook ve servislerini sildim com.facebook.oxygen durdu hatası veriyordu ek olarak birkaç paket ismi daha vardı.Telefonu yeniden başlattım açılmadı redmi logosunda kalıyor sonra fastboota atıyor. MIUI 11 yüklüydü şimdi miui 9 son sürümü indirdim twrpden direk flash layabilir miyim ve cihaz düzelir mi (efs yedeğini aldım)

arkadaşlar kusura bakmayın ama benimde aynı sıkıntım var bl açık. Rootluydu cihazım ve yurt dışı redmi note7, facebook ve servislerini sildim com.facebook.oxygen durdu hatası veriyordu ek olarak birkaç paket ismi daha vardı.Telefonu yeniden başlattım açılmadı redmi logosunda kalıyor sonra fastboota atıyor. MIUI 11 yüklüydü şimdi miui 9 son sürümü indirdim twrpden direk flash layabilir miyim ve cihaz düzelir mi (efs yedeğini aldım)
hallettim miui 10 kurdum açıldı cihazım imei uçmamış hala yerinde

Son düzenleme:
Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142

rn7 miui 10 ile çıktı. miui 9 olmaz.

Oyla:

sakaduna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yardım
Cihazım
mi redmi not9s
Konular
1

dostum miui nasıl kuruyorsun pek bilgim yok telefoncular yapabilimi

Oyla:
Üst Alt