Yardım Telefon Açılmıyor - Fastboot çalışmıyor

Ladiklims

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Merhaba telefonum bugün arama esnasında dondu sonra kapanarak redmi yazılı ekran geldi. her açmaya çalıştığımda tekrar bu ekran geliyor. fastboot moduna almak istiyorum fakat orası da fastboot yazısı sabit kalıyor. pc ye bağlayamadım muhtemelen hata ayıklama modu kapalı. şarjı bitsin düzelir diye düşündüm o da olmadı. nasıl kurtarırım telefonumu yardımlarınızı istiyorum.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Merhaba telefonum bugün arama esnasında dondu sonra kapanarak redmi yazılı ekran geldi. her açmaya çalıştığımda tekrar bu ekran geliyor. fastboot moduna almak istiyorum fakat orası da fastboot yazısı sabit kalıyor. pc ye bağlayamadım muhtemelen hata ayıklama modu kapalı. şarjı bitsin düzelir diye düşündüm o da olmadı. nasıl kurtarırım telefonumu yardımlarınızı istiyorum.
Fastboot yazısı sabit kalır zaten. Fastboot modunda iken miflash ile rom yüklemeyi deneyin

armoni_2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
benim tel kapandı fastboota geçmiyor zor bela edl mode da flashtool gördü bu sefer yetkili hesap meselesi çıktı bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?

armoni_2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
yetkili hesap sorunu gitti yerine rom yukleme esnasinda **max buffer sector is 256** geldi bunu nasil asarim yardim edebilecek varmi

Üst Alt