Yardım Telefo Gitti Yardim

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Arkadaslar iyi geceler öncelikle. Telefonun son kullanilanlar kisminda ram temizlene tusuna bastiktan sonra ekteki gibi oldu ne kapatabiliyorum ne de islem yapabiliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rom: MİUİ 9 Global Kararli
Telefon: Mi5s Premium
*Herhangi bir tema kurulu degildir. Bu durumla ilk defa karsilastim ne yapabilirim?

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Arkadaslar iyi geceler öncelikle. Telefonun son kullanilanlar kisminda ram temizlene tusuna bastiktan sonra ekteki gibi oldu ne kapatabiliyorum ne de islem yapabiliyorum.

Rom: MİUİ 9 Global Kararli
Telefon: Mi5s Premium
*Herhangi bir tema kurulu degildir. Bu durumla ilk defa karsilastim ne yapabilirim?

Çok önemli veriler yoksa ayarlar- sistem cihaz - sıfırla kısmında fabrika ayarlarına döndür.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Tel şuan açık ama işlem yapmıyor mu kapalı mı?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam o zaman teli kapat 5-10 saniye bekle.sonra ses açma ve power tuşuna basılı tut recovery menüsü gelene kadar.ordan ses tuşlarıyla wipe menüsünü seçip power tuşuyla onayla sonra factory reset yada format data seçeneği vardır seç ses tuşlarıyla ve yine power tuşuyla gir çıkan ekrana yes yaz onayla ama teldeki herşey resim video programlar veriler silinir.bak burda arkadaş resimli olarak da anlatmış

1 günlük "Mi Note 3"de donma sorunu

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok önemli veriler yoksa ayarlar- sistem cihaz - sıfırla kısmında fabrika ayarlarına döndür.
Usta ayarlara erişilemiyor
Hocam o zaman teli kapat 5-10 saniye bekle.sonra ses açma ve power tuşuna basılı tut recovery menüsü gelene kadar.ordan ses tuşlarıyla wipe menüsünü seçip power tuşuyla onayla sonra factory reset yada format data seçeneği vardır seç ses tuşlarıyla ve yine power tuşuyla gir çıkan ekrana yes yaz onayla ama teldeki herşey resim video programlar veriler silinir
Telefonun şarjının bitmesini bekliyorum. Mecbur kapanacak. Beta rom kurmayı düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt