Teknik servis için Çin'e yollama

gerkorol

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gokhan
Konular
1
Merhabalar,
Geçtiğimiz yaz almış olduğum MI3 ün ekranı karıldı. Bende kargo ile ekran getirtip değiştirdim. 20 gün sonra görüntü tamamen gitti. Ekrana verdiğim o kadar para da.
Bu sefer riske girmeden orginal bir xiaomi servisine göndermek istiyorum. Bedeli kredi kartından çekip, telefonu tamir etsinler. Böyle bir ihtimal var mıdır ?
teşekkürler

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
mi 3 için bende ekran getirtmiştim lakin daha sonraları o ekranda gitti daha doğrusu bi çalışıyor bi çalışmıyor çareyi yeni telefon almakta buldum mi 3 de yine aynısı olacak hissinden dolayı tekrar yaptırmayı düşünmüyorum doğrusu

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
dostlar bekleyin isterseniz umudunuzu kesmeyin bu hafta inşallah mi4,mi3,redmi note teknik parçalarını getiriyorum çinden bu hafta ürünler satışa başlıcak inşallah

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
@baywuntov hocam ne kadar olur ne olur bilmiyorum ve telefon ekran tepkimesi ne olacak bilmediğimden sıcak bakamıyorum ben doğrusu yeni telefon aldığımdan ötürü, ama güzel hizmet tebrik etmek lazım.

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
Hocam soyle bi avantaj mevcut urunu alirsiniz sadece soketini takarsiniz baktiniz sknti yok montaji yaparsiniz he olmadi baktiniz gerek duymadiniz montaji yapilmamissa ucret iadeside yapiyoruz hocam o yonden hic bi sknti yasamazsiniz bunun icin cok direttim sonunda nasip oldu siparis etmek :) insallah xiaomi cihazlarinda teknik parca olayini arttiricaz :)

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Hocam donanım haberde x seller nickli arkadaş yardim edebilir, çinde bağlantısı var kargo bedeli vs ödeyerek yaptırabildiğini yazıyordu sattığı cihazlarda bir dene şansını istersen

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
ön kamera yanındaki kulaklıktanda lazım hocam birde batarya arkası kapağı biraz tahriş ettim geçen dokunmatik bozulunca sinirle kendim açtım bakmıştım soketlere falan, ama bana pahalıya patlayacak gibi işte, aslında şuan dokunmatik çalışıyor ama stabil değil kapatıyorum açıyorum gidiyor geliyor kafasına göre takılıyor en alt sıradaki uygulamaya tıklıyorum en üste tıklıyor kendi kendine havalara giriyor bende zor kullanıyorum öyle takılıyoz telefonla o memnun ki halinden o kadar şiddetime ekranda hiç kırılma olmadığı ama memnun değilim açıkçası.

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
[font='Open Sans', sans-serif]Hocam gelecek parçalarda temel seyler var genelde 20 gun sonraya genis bir teknik parca analizinden sonra saglam bi liste cikarcam insallah o zaman baya parca olcak:)

miglatek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Mi 4 için dokunmatik ve kcd panel birlikte zaten bir adet siparisimdir

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
dostlar teknik parçalar geldi inşallah bugun yada yarın satışa çıkıcak :)

Üst Alt