Soru Teknik Servis İade Süreci

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.6 global kararlı
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar

1-2 gün içinde evofone teknik servisine gidip pocophone f1 cihazımda iade de bulunacağım fakat büyük ihtimal ilk seferde iade etmezler.Ama o kadar çok hatası var ki telefonun iade etmezseler ayıptır haram zıkkım olsun param neyse uzatmıyayım.Sizden ricam daha önce telefonunu iade sebebiyle teknik servise yollayan oldumu? olduysa ne yaptılar? değişim talebinde bulunsam mi8 falan kabul ederler mi veya saçma mı olur.Cevaplarınızı bekliyorum..

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1)hayalet ekran
2)whatsappta 2 ayrı konuşmadan bildirim geldiğinde ilk önce mesaj atanı gösteriyor en son atanı değil durum çubuğunu açıp görmeden bakamıyoruz.
3)Google play storedan bazen uygulama indirmiyor 2-3 çözümü var denedim fasa fiso hepsi.
4)çentik kapanmıyor
5)instagram ve snapchat tarzı uygulama kameralarında stok kameraya göre çok yakın çekiyor yani geniş açımıdır nedir o yok anladığım kadarıyla veya başka bir sorun.
6)whatsapptayken kamerayı açıp çekince aşırı kötü çıkıyor yazılımla otomatik turuncu kırmızı tonlu renkler cıkıyor.
7)instagramda hikayeler tam ekran modundayken kenara yazı yazdıysa gözükmüyor yani kişinin attığı hikayeyi yakınlaştırılmış olarak görüyorum.
8)belirli uygulamalarda örneğin mackolikten bildirim gelince sadece telefon titriyor ekrana bildirim gelmiyor ses bildirimide yok.
9)stok kamerası bazen geç algılıyor ekrana tepkime süresi olarak geç geldiği için ağır ağır pixelleri anlayarak görüntüyü alıyorum.
10)galeriye girdiğimde fotoğrafları cloud a yedeklememe rağmen geç açıyor yani birnevi kendi çektiğim veya daha önceden herhangi bir yerden aldığım(whatsapp,instagram vs.) fotoğrafın orada HAZIR bir şekilde gözükmesi lazım.fotoğrafa tıklayıp 4-5 sn bekleyince netleşiyor bazen bu süre uzuyor.
11)ekranı gerçekten çok dandik ben 5 sene iphone 5s kullandım iphone daha kaliteliydi diyebilirim. sert dokunuşlar yapman lazım.
12)telefon bazen yeniden başlatılmıyor aynı işlemde kapanmıyor.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
1)hayalet ekran
2)whatsappta 2 ayrı konuşmadan bildirim geldiğinde ilk önce mesaj atanı gösteriyor en son atanı değil durum çubuğunu açıp görmeden bakamıyoruz.
3)Google play storedan bazen uygulama indirmiyor 2-3 çözümü var denedim fasa fiso hepsi.
4)çentik kapanmıyor
5)instagram ve snapchat tarzı uygulama kameralarında stok kameraya göre çok yakın çekiyor yani geniş açımıdır nedir o yok anladığım kadarıyla veya başka bir sorun.
6)whatsapptayken kamerayı açıp çekince aşırı kötü çıkıyor yazılımla otomatik turuncu kırmızı tonlu renkler cıkıyor.
7)instagramda hikayeler tam ekran modundayken kenara yazı yazdıysa gözükmüyor yani kişinin attığı hikayeyi yakınlaştırılmış olarak görüyorum.
8)belirli uygulamalarda örneğin mackolikten bildirim gelince sadece telefon titriyor ekrana bildirim gelmiyor ses bildirimide yok.
9)stok kamerası bazen geç algılıyor ekrana tepkime süresi olarak geç geldiği için ağır ağır pixelleri anlayarak görüntüyü alıyorum.
10)galeriye girdiğimde fotoğrafları cloud a yedeklememe rağmen geç açıyor yani birnevi kendi çektiğim veya daha önceden herhangi bir yerden aldığım(whatsapp,instagram vs.) fotoğrafın orada HAZIR bir şekilde gözükmesi lazım.fotoğrafa tıklayıp 4-5 sn bekleyince netleşiyor bazen bu süre uzuyor.
11)ekranı gerçekten çok dandik ben 5 sene iphone 5s kullandım iphone daha kaliteliydi diyebilirim. sert dokunuşlar yapman lazım.
12)telefon bazen yeniden başlatılmıyor aynı işlemde kapanmıyor.
Bu sorunlardan dolayı iade alacaklarını sanmıyorum, hayalet ekran sorunundan ötürü ekran değişimi yapabilirler fakat iade zor hocam .ne kadar oldu telefonu alalı

Oyla:

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Sadece hayalet ekran sebebiyle iade alabilirsin. Diğer sebepler yazılımsal sorun ve diğer android telefonlarda olan sorunlar.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Ekran değişimi sağlarlar.
Diğer sorunlar yazılımla çözülür.
İade sanmıyorum.

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Sadece hayalet ekran sebebiyle iade alabilirsin. Diğer sebepler yazılımsal sorun ve diğer android telefonlarda olan sorunlar.
Ben yıllarca LG g4 kullandım instagramda whatsapta çamur gibi video fotoğraf çekmedi o telefon. Hadi onu geçtim Mi8imle 4k 60 fps çektiğim videoyu arkadaşıma yolladım gözlerime inanamadım 144p gitmişti.

Oyla:

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Ben yıllarca LG g4 kullandım instagramda whatsapta çamur gibi video fotoğraf çekmedi o telefon. Hadi onu geçtim Mi8imle 4k 60 fps çektiğim videoyu arkadaşıma yolladım gözlerime inanamadım 144p gitmişti.

O sorun Instagram ile alakalı. Burada markayı kurtarma derdinde değilim. Instagram'ın eski sürümlerinde bu sorun yok.

Eğer WhatsApp ile göndermişsiniz normaldir.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Lg servisine xiaomideki yazılımsal sorunlarla gitmiş olsaydınız iade alabilir miydiniz ?

Oyla:

alperbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Pocophone F1
Konular
16
Bu sorunlardan dolayı iade alacaklarını sanmıyorum, hayalet ekran sorunundan ötürü ekran değişimi yapabilirler fakat iade zor hocam .ne kadar oldu telefonu alalı
8 ay oldu telefonu alalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet aynısı bendede oldu 4k video cekiyorum 9 p falan gıdıyor karşıya aşırı saçma

Oyla:
Üst Alt