Sohbet Teknik Servis Hizmeti

aligultekin34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gültekin
Cihazım
Amazfit bip
Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

Cihazımı telefonun ekranından dolayı Genpa teknik servise verdim. Benden mi cloud hesabına girerek telefonumun konum bulma servisini devre dışı bırakmamı istediler. Ben bunu neden gerçekleştiriyorum anlamadım. Ve gerçekleştirmezsem benden 50 tl şifre kırma parası isteyeceklerini söylediler. Bunu neden istiyorlar anlamıyorum. Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ? Ayrıca telefonun neden sıfırlandığını da anlamak istiyorum. Telefonu sıfırlayıp müşteriye teslim ettiklerini söylediler. Bu çok saçma değilmi ?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba arkadaşlar,

Cihazımı telefonun ekranından dolayı Genpa teknik servise verdim. Benden mi cloud hesabına girerek telefonumun konum bulma servisini devre dışı bırakmamı istediler. Ben bunu neden gerçekleştiriyorum anlamadım. Ve gerçekleştirmezsem benden 50 tl şifre kırma parası isteyeceklerini söylediler. Bunu neden istiyorlar anlamıyorum. Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi ? Ayrıca telefonun neden sıfırlandığını da anlamak istiyorum. Telefonu sıfırlayıp müşteriye teslim ettiklerini söylediler. Bu çok saçma değilmi ?
Olay su içinde mi hesabınız giriş yapılmış durumda.Eger cihaz sıfırlanırsa bu mi hesabı kendisini korumaya alıyor ve illa mi hesabının girilmesi gerekiyor.Ondan dolayı dediklerini yapın bişi kaybetmezsiniz.Ama kendilerine söyleyin kendi mi hesaplarını girmesinler.

aligultekin34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Gültekin
Cihazım
Amazfit bip
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama işi illaki yapılması gereken bir işlem mi ? Kendi mi hesaplarını girip girmediklerini nereden anlarım ? Bu arda cihazı bul seçeneğine de giriyorum ama cihaz konumlandırılıyor diyor başka birşey çıkmıyor..

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Sıfırlama işi illaki yapılması gereken bir işlem mi ? Kendi mi hesaplarını girip girmediklerini nereden anlarım ? Bu arda cihazı bul seçeneğine de giriyorum ama cihaz konumlandırılıyor diyor başka birşey çıkmıyor..
Herşeyin doğru düzgün çalıştığını test etmek amaçlı yada yazılımsal problem var mı diye atılmak zorunda.Cihaz geldiğinde anlarsınız onu.O hata için bı bilgim yok

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Siz içerisinde kişisel bilgileriniz durduğu bir cihazı teknik servise verirken huzurlu hissedebilir misiniz?
Ayrıca evet hesaptan çıkılması gerekiyor, hesaptan çıkış yapıp sıfırlama yapılır ve tekrar kurulum yapmadan verilir servis de ise durumu anlayabilmek için testler yapılması için onlar cihazı kurcalayacaklar. Siz de böyle bir durumda kalmamak için bu işlemleri yaparsanız iyi olur ama içiniz rahatsa sıfırlamadan da içerisinde ki verileriniz ile verebilirsiniz servise. :)

salihpubg

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
0
slm telefonum hard brick oldu mi yetkiki hesap istiyor yetkili hesab nasıl birşey nasıl yaparım

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Üst Alt