Sohbet Teknik özellikler boşver

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Sevgili hazirun kıymetli dostlar
Başlıkta belirttiğim gibi teknik özellikler bir kenara koysanız estetik olarak alacağınız 10-15k bandında kaçakta olabilir hangi telefonu tercih ederdiniz (yeni telefonlardan,22 çıkışlı da olabilir)
Selametle

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam estetik olarak hafif kullanımı kolay ne küçük nede büyük 2 güncel cihaz var galaxy S23 ve xiaomi 13 modeli diğer modeller büyük ve ağır kendim 13T kullanıyorum hala alışamadım ağır ve büyük kaba geliyor bana kocaman kamera çıkıntısı ve büyük olması gerçekten sıkıntı bazen keşke acele etmeseydim xiaomi 13 veya galaxy S23 alsaydım diyorum.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
honor 90 da alınabilir kavisli ekran vs geçen gün gördüm kulandım seri güzel bir cihaz

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam estetik olarak hafif kullanımı kolay ne küçük nede büyük 2 güncel cihaz var galaxy S23 ve xiaomi 13 modeli diğer modeller büyük ve ağır kendim 13T kullanıyorum hala alışamadım ağır ve büyük kaba geliyor bana kocaman kamera çıkıntısı ve büyük olması gerçekten sıkıntı bazen keşke acele etmeseydim xiaomi 13 veya galaxy S23 alsaydım diyorum.
Samsung bana hitap etmiyor hocam ayrıca iki modelde pahalı cihazlar teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honor 90 da alınabilir kavisli ekran vs geçen gün gördüm kulandım seri güzel bir cihaz
Evet estetik güzel,kasa tasarımı yeni nesil gibi ama o kamera pek içime sinmedi teşekkürler

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
vivo v29 lite 5g

birde realme 11 pro var o fiyatlara başka mantıklı bir cihaz varmı bilmiyorum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Estetik dediğiniz göreceli bir kavramdır jokerinabisi hocam. Kişiden kişiye farklılık gösterir. Misal çoğu kişinin öve öve bitiremediği S23 ultra bana göre hayatımda gördüğüm en kaba telefondur. Şu an kullandığım 13 pro ise yine bana göre Xiaomi'nin ürettiği en şık telefondur ama çoğu insan kamera yapısı ve kavisli ekranı nedeniyle kaba bulur.
Fakat yine de zikrettiğiniz fiyat bandında ( kaçak ta olabilir dediğiniz için) hem ekranı hem kasa yapısı ve hem de kamera özellikleriyle ihtiyacınıza en uygun cihaz Redmi note 13 pro olabilir diye düşünüyorum.
Tabii kayıt durumu nedir onu bilemiyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Uyguna bulabilirseniz 13T Pro, bulamıyorsanız 13T tavsiye edebilirim yurt dışı olarak. 13T kullanıyorum, memnunum şahsen. :)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estetik dediğiniz göreceli bir kavramdır jokerinabisi hocam. Kişiden kişiye farklılık gösterir. Misal çoğu kişinin öve öve bitiremediği S23 ultra bana göre hayatımda gördüğüm en kaba telefondur. Şu an kullandığım 13 pro ise yine bana göre Xiaomi'nin ürettiği en şık telefondur ama çoğu insan kamera yapısı ve kavisli ekranı nedeniyle kaba bulur.
Fakat yine de zikrettiğiniz fiyat bandında ( kaçak ta olabilir dediğiniz için) hem ekranı hem kasa yapısı ve hem de kamera özellikleriyle ihtiyacınıza en uygun cihaz Redmi note 13 pro olabilir diye düşünüyorum.
Tabii kayıt durumu nedir onu bilemiyorum.
Teşekkürler hocam beklemeyi düşünüyorum biraz daha en azından 24 ün ilk çeyreği bakalım neler çıkacak selametle

vivo v29 lite 5g

birde realme 11 pro var o fiyatlara başka mantıklı bir cihaz varmı bilmiyorum
Realme 11 pro plus fena değil aslında tasarımı şık ayrıca ois de varmış, eyvallah hocam selametle

Üst Alt