- Adım
- Berat Tezer
- Cihazım
- Xiaomi Mi Max 2
- Meslek
- Okuyor
- Konular
- 4
Merhaba , yaklaşık 5 dk önce evden bizim dükkana yürürken tekinsiz bir adam telefonu istedi birini arayacağım filan dedi . Açıkçası çekindi ve dakikam yok filan dedim ama ödemeli atarım dedi kısmen zorla telefonu aldı vermezsen zorla alır diye korkup verdim (yaş:16) . Telefondan 3-4 kişiyi aradı ve Whatsapp tan birine mesaj attı . Kime ne yazdı göremedim yaklaşık 25 dk yanında bekledim daha sonra telefonu verdi . Aradığı kişilerle abi diye hitap ederken konuştu hafif bir huylandım . Aradığı numaralar değil de Whatsapp tan yazdığı mesajları görebilir miyim? Bunu burada paylaşmanın nedeni hem bişey olursa diye önlem almak yada kanıt olarak durması . Lütfen o mesajları görebilmemin yolu varsa söylerseniz sevinirim ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başıma bir iş gelir mi? Telefonun IMEİ sini çalmış filan olabilir mi arkadaşlar lütfen cevap verin korkuyorumMerhaba , yaklaşık 5 dk önce evden bizim dükkana yürürken tekinsiz bir adam telefonu istedi birini arayacağım filan dedi . Açıkçası çekindi ve dakikam yok filan dedim ama ödemeli atarım dedi kısmen zorla telefonu aldı vermezsen zorla alır diye korkup verdim (yaş:16) . Telefondan 3-4 kişiyi aradı ve Whatsapp tan birine mesaj attı . Kime ne yazdı göremedim yaklaşık 25 dk yanında bekledim daha sonra telefonu verdi . Aradığı kişilerle abi diye hitap ederken konuştu hafif bir huylandım . Aradığı numaralar değil de Whatsapp tan yazdığı mesajları görebilir miyim? Bunu burada paylaşmanın nedeni hem bişey olursa diye önlem almak yada kanıt olarak durması . Lütfen o mesajları görebilmemin yolu varsa söylerseniz sevinirim ,
Son düzenleme: