Yardım Tek telefonda çift sime aynı imei

• Konbuyu başlatan ci021
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 137

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13
Telefon Modeli
xiaomi
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,, daha önce note 6 pro kullanırken telefonumda çift sim vardı ve iki sime de aynı imei yazılıydı. iki farklı hattımı aynı anda kullanabiliyordum. bu halen geçerli mi acaba yakın zamanda deneyen var mı? Böyle olduğuna emin misin diye sormayın %100 eminim, bana da saçma gelmişti ama yıllar önce yapan kişi hiç sorun olmaz böyle kullanabilirsin demişti ve gerçekten 4 sene boyunca sorunsuz kullandım.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Merhaba,, daha önce note 6 pro kullanırken telefonumda çift sim vardı ve iki sime de aynı imei yazılıydı. iki farklı hattımı aynı anda kullanabiliyordum. bu halen geçerli mi acaba yakın zamanda deneyen var mı? Böyle olduğuna emin misin diye sormayın %100 eminim, bana da saçma gelmişti ama yıllar önce yapan kişi hiç sorun olmaz böyle kullanabilirsin demişti ve gerçekten 4 sene boyunca sorunsuz kullandım.
değişik bir sorun evet bence bu bir sorun çünkü 2 sime aynı imei yazılıysa mantıken 2 farklı hat takında klona düşmesi lazım yapılıyorsa farklı 2 imei gerekiyor bana mantıklı gelmedi bu iş

Oyla:
Üst Alt