Soru Tavsiye rom arıyorum

yaaniyakup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup yuşa
Cihazım
Redmi note 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Hyper OS 1.0.13.0
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 4G 8/256
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım hayırlı olması dileği ile başlayalım şuanda redmi note 12 pro 4 g 8/256 global rom lü Hyper OS 1.0.13.0 versiyonu kullanıyorum cihazı ilk aldığımdan gün ile arasında dağlar kadar fark var sesi daha az gelemeye şarj olma süresi artmaya ve daha çabuk bitmeye başladı şarjı genel olarak anlaşılan Rus romunu öneriyor lar sizin öneriniz nedir cihazın oldukça stabil ve sorunsuz çalış ması ayrıca misal Çin romunda TR dil desteği yok ama anlaşılan forumda yapan arkadaşlar da var TR dil eklenmiş Çin romu veya diğer rom lar ücret karşılığında mı veriliyor veya işleyişi nasıl

SemihOzyavas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SemihÖzyavaş
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Genelde Endonezya rom veya Eu rom kullanılıyor bunları deneyebilirsin telefon garantili değilse bootloader kilidi açıp aops romlara bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel experience rom öneririm gayet stabil iyi bir rom

Oyla:

toyoda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
m.taşkın
Cihazım
Redmi note 13 N
Konular
32
Stock rom olarak Endonezya romu ve Rusya tavsiye ederim. Xiaomi Eu rom. Custom Aosp tabanlı ise Chery OS, Derpfest, Pixel OS kurabilir. Stock rom olsun yeter dersen öncelik Endonezya olsun

Oyla:

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
11
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım hayırlı olması dileği ile başlayalım şuanda redmi note 12 pro 4 g 8/256 global rom lü Hyper OS 1.0.13.0 versiyonu kullanıyorum cihazı ilk aldığımdan gün ile arasında dağlar kadar fark var sesi daha az gelemeye şarj olma süresi artmaya ve daha çabuk bitmeye başladı şarjı genel olarak anlaşılan Rus romunu öneriyor lar sizin öneriniz nedir cihazın oldukça stabil ve sorunsuz çalış ması ayrıca misal Çin romunda TR dil desteği yok ama anlaşılan forumda yapan arkadaşlar da var TR dil eklenmiş Çin romu veya diğer rom lar ücret karşılığında mı veriliyor veya işleyişi nasıl
Çin rom olsun Türkçe dil istersen root atilmasi gerek .buda banka uygulamalarında sorun çıkartabiliyor.cikarmasa bile telefonuna birileri sızabilir.endonezya rom bazı telefonlarda Google mesaj ve arama uygulamaları kullanılmaya başladı senin ki redmi modeli ben mi serisinde görmüştüm.olmayabilir.ama bence en iyisi Rus rom .onda kesin Google uygulamaları olmuyor.ben bı ara eski telefonumda Rus rom kullanmıştım.gayet stabildi

Oyla:
Üst Alt