Yardım Tarihin yanında hava durumu kayboldu

mertrich

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
A2 lite
Konular
7
Arkadaşlar a2 lite telefonumda Şubat güncellemesi den beri hava durumu çıkmıyor bı merakla mart i bekledim yine çıkmadı çıkması için yaptıklarım
*Konum mobil veri aç kapa -- olmadı....
*Widget e girip Google dan tarihli hava durumu nu tekrar ekrana getirdim-- olmadı....
*Bütün on bellekleri tek tek sifirladim-- olmadı...
Başka ne yapmam gerekiyor bu sorunu yaşıyan varmı

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Ben de aynı sorundan muzdaribim. Fakat sorun güvenlik güncellemesinde değil galiba. Google uygulamasını güncelledikten sonra kayboldu bendeki hava durumu.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Yanlış hatırlamıyorsam google ayarları icerisinde bu secenek mevcuttu ben kaptmistim hatta dikkatli incelerseniz biraz vaktinizi alır fakat bulursunuz

Oyla:

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Yanlış hatırlamıyorsam google ayarları icerisinde bu secenek mevcuttu ben kaptmistim hatta dikkatli incelerseniz biraz vaktinizi alır fakat bulursunuz
Evet ayar var ve açık durumda ama hava durumu görünmüyor.

Oyla:

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
Ayarla da alakası yok güncellemelerle de.. Hava durumu zaman zaman gözüktüğünde de de bir ayar yapmıyorum kaybolduğunda da, tamamen kafasına göre kullanıcının müdahalesi dışında gerçekleşiyor her şey, bir bakarsınız aniden beliriverir :) Çok kurcalamayın boş yere

Oyla:

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Dün gece yarısından sonra ortaya çıkan hava durumu, bu sabah tekrar kayboldu. Dalga geçiyor herhaldefacepalm~~

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Böyle uzun süre kaybolmuyordu. Son güncellemelerden sonra böyle oldu.

Vallahi daha demin 8.1'e döndüm büyük rahatlık varmış gerçekten diyorum, Bu Pie'yi hiç beğenmedim ama birçok kişi gibi ön yargılı yaklaşıpta hemen 8.1'e dönmek istemediğimden baya bekledim Mart güncellemeside geldi ama benim cihazda yaşadığım birkaç soruna çözüm olmadı. Ayrıca 8.1 de daha fazla pil süresi aldığımı hisettim belkide gerçekten öyledir bilemiyorum. Bundan sonra yeni bir cihaza geçiş yaptığımda cihazla gelen sürüm neyse onu kullanmayı düşünüyorum güncellemeyi belirli bir süre yapmamak en iyisi en azından Pie gerçekten olmuş duruma gelinceye kadar.

Oyla:

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Vallahi daha demin 8.1'e döndüm büyük rahatlık varmış gerçekten diyorum, Bu Pie'yi hiç beğenmedim ama birçok kişi gibi ön yargılı yaklaşıpta hemen 8.1'e dönmek istemediğimden baya bekledim Mart güncellemeside geldi ama benim cihazda yaşadığım birkaç soruna çözüm olmadı. Ayrıca 8.1 de daha fazla pil süresi aldığımı hisettim belkide gerçekten öyledir bilemiyorum. Bundan sonra yeni bir cihaza geçiş yaptığımda cihazla gelen sürüm neyse onu kullanmayı düşünüyorum güncellemeyi belirli bir süre yapmamak en iyisi en azından Pie gerçekten olmuş duruma gelinceye kadar.
Herkes 8.1'in Pie'den daha iyi olduğunu söylüyor ama açıkçası ben bir değişiklik farketmedim. En büyük fark pil süresi ise günü çıkardığım için benim fark etmemem normal. Pie'den çoğu kişi şikayetçi. Sorunsuz bir işletim sistemi yapmak bu kadar mı zor

Oyla:
Üst Alt