- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 41
merhaba. bir süredir çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. mi band 1.0.7.44 güncellemesini otomatik aldım ancak ana ekranda tarih arasında nokta yada / ayracı çıkmıyor. sarı ve mavi renkli stok temalarda da durum aynı. sebebini anlayamadım. fabrika ayarlarına döndürdüğüm an eski haline geliyor ama 2 saniye içinde eski bileklik bilgileri aktarılıyor yazıp yine bu haline dönüyor. fabrika ayarlarına döndürürken eşleştirmeyi kaldırıp yeni eşleştirme yapıyorum yinede durum aynı. hatta yeni mail ile kullanıcı oluştur dediğimde de eski bilgileri otomatik aktarmaya giriyor ve bu haline dönüyor. çözüm bulamadım bilen varsa yardımlarınızı beklerim.
bu arada farklı ekstra temalarda bu sorun yok ayraçlar çıkıyor. sadece stok temalarında sorun var. dışardan yükleme şansım olurmu stok temaları link verebilecek varsa notify ile yükleyebilirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada farklı ekstra temalarda bu sorun yok ayraçlar çıkıyor. sadece stok temalarında sorun var. dışardan yükleme şansım olurmu stok temaları link verebilecek varsa notify ile yükleyebilirim