S syells96 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sude Cihazım Redmi note 7 Yaş 22 Konum Kırklareli Katılım 6 Kasım 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Kasım 2019 #1 Redmi note 7 varsayılan tarayıcıyı Chrome nasıl ayarlayabilirimmm?
F funnym Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım cem Cihazım redmi not7 Yaş 48 Konum türkiye Katılım 26 Haziran 2019 Konular 5 Mesajlar 11 Tepkime puanı 3 Puanları 3 6 Kasım 2019 #2 syells96' Alıntı: Redmi note 7 varsayılan tarayıcıyı Chrome nasıl ayarlayabilirimmm? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Telefonun tarayıcısına girin sağ altta ayarlar menüsüne girin, varsayılan tarayıcı olarak ayarladaki işareti kaldırın. İyi günler dilerim Oyla: Oyla 0 Downvote
syells96' Alıntı: Redmi note 7 varsayılan tarayıcıyı Chrome nasıl ayarlayabilirimmm? Genişletmek için tıkla ... Merhabalar, Telefonun tarayıcısına girin sağ altta ayarlar menüsüne girin, varsayılan tarayıcı olarak ayarladaki işareti kaldırın. İyi günler dilerim
sesko86 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Sesko Cihazım Redmi note 7 Yaş 38 Konum Bursa Katılım 17 Ağustos 2019 Konular 29 Mesajlar 139 Tepkime puanı 34 Puanları 28 6 Kasım 2019 #3 Ayarlar- uygulamalar- uygulamalari yonet - sağda yukarda 3 nokta ya tıklayın- varsayilan uygulamalara tıklayın. Oradan istediginiz uygulamalari varsayılan yapabilirsiniz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Ayarlar- uygulamalar- uygulamalari yonet - sağda yukarda 3 nokta ya tıklayın- varsayilan uygulamalara tıklayın. Oradan istediginiz uygulamalari varsayılan yapabilirsiniz.