R redminote4kullanicisi Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı 10 Ağustos 2018 #1 Mesajlar 73 Beğeniler 21 Puanları 8 Adım Ahmet Cihazım Xiaomi redmi Katılım 28 Şubat 2018 10 Ağustos 2018 #1 Ben fotoğraf vs sd cartı seçtim bi bakıyorum dahili depolama 15Gb kullanıyo nasıl tamamen sd karta yüklenebilirim? redmi note 4x cihazım Benzer konular Pie-Havoc-OS-v2.2-UNOFFİCİAL-mido By Escobar1945 Miui 11 (iNCELEME) [9.0 PİE] [UNOFFİCİAL]RESURRECTİON REMİX v7.0 [Mido]By Escobar1945 (iNCELEME) Lineage os Twrp 0 mb Xiaomi Redmi Note 4x Batarya Sorunu
Ben fotoğraf vs sd cartı seçtim bi bakıyorum dahili depolama 15Gb kullanıyo nasıl tamamen sd karta yüklenebilirim? redmi note 4x cihazım
Pegasus__ ..::FreeDoom::.. Yönetici Destek Ekibi Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı 10 Ağustos 2018 #2 Mesajlar 1.354 Beğeniler 1.005 Puanları 138 Adım Ömer Cihazım Mi5s+(Natrium) Katılım 9 Ekim 2016 10 Ağustos 2018 #2 redminote4kullanicisi' Alıntı: Ben fotoğraf vs sd cartı seçtim bi bakıyorum dahili depolama 15Gb kullanıyo nasıl tamamen sd karta yüklenebilirim? redmi note 4x cihazım Genişletmek için tıkla ... yüklediğiniz oyunlar ve uygulamaların verileri dahili hafızada depolanır. kontrol ediniz.sadece video ve fotoğraflar yer kaplamaz. örneğim büyük boyutlu oyunlar bknz. PUBG gibi
redminote4kullanicisi' Alıntı: Ben fotoğraf vs sd cartı seçtim bi bakıyorum dahili depolama 15Gb kullanıyo nasıl tamamen sd karta yüklenebilirim? redmi note 4x cihazım Genişletmek için tıkla ... yüklediğiniz oyunlar ve uygulamaların verileri dahili hafızada depolanır. kontrol ediniz.sadece video ve fotoğraflar yer kaplamaz. örneğim büyük boyutlu oyunlar bknz. PUBG gibi