Yardım Tam Kablosuz Kulaklık Önerisi

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Daha çok oyun oynarım ama müzik te dinlerim, onun için oyunlarda vs. gecikmesi en az olan bir Tam Kablosuz Kulaklık arıyorum. 300 tl civarı arıyorum lütfen bana en düşük fiyatlı kulaklık tavsiyeri verebilirmisiniz. Link verirseniz sevinirim.

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Mi airdots pro kullanıyorum tavaiye ederim rahatsız edici bi gecikmesi yok bt4.2 bide pro olmayanı var onda bt5.0 var tasarımı uygun ise onu da alabilirsin gecikme daha az olur Hepsiburada dan aldım ben oraya bakabilirsin

Oyla:

buzkupu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
DK
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
1
Hocam airdots kullanıyorum, şarjı da sesi de yeterli geliyor bana. Youtube üzerinden videoları da mecvut bir bak istersen. Fiyatı da uygun hemde.

Oyla:

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam airdots kullanıyorum, şarjı da sesi de yeterli geliyor bana. Youtube üzerinden videoları da mecvut bir bak istersen. Fiyatı da uygun hemde.
Oyun oynarken gecikmeli diye duydum ama bilemedim, hem performanslı hemde o fiyat civarında başka farklı öneriniz varsa iyi olur, yoksa zaten bende airdots düşünüyorum yada airdots pro.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi airdots pro kullanıyorum tavaiye ederim rahatsız edici bi gecikmesi yok bt4.2 bide pro olmayanı var onda bt5.0 var tasarımı uygun ise onu da alabilirsin gecikme daha az olur Hepsiburada dan aldım ben oraya bakabilirsin
oyunlarda rahatsız edecek kadar gecikmesi var mıdır acaba? Birde bt 5 için link alabilirmiyim.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
haylou gt1 öneririm. hem de dokunmaik

Oyla:

thewiott61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haylou gt1 öneririm. hem de dokunmaik
Ben Airdots Pro nun ondan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gerek oyun oynarken yansıyan gecikme gerekse ses kalitesi olsun Airdots pro alırım yani.
Hala önerilerinizi kabul ederim daha tam karar veremedim. Airdots pro kullanan arkadaşlar varsa oyun oynarken yansıyan gecikme rahatsız edecek kadar fazlamadır.

Oyla:

Sen 123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih Byrktr
Cihazım
Redmi note 7
Konular
101
Ben Airdots Pro nun ondan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gerek oyun oynarken yansıyan gecikme gerekse ses kalitesi olsun Airdots pro alırım yani.
Hala önerilerinizi kabul ederim daha tam karar veremedim. Airdots pro kullanan arkadaşlar varsa oyun oynarken yansıyan gecikme rahatsız edecek kadar fazlamadır.
Hocam haylou gt1 airdots pro ile birebir aynı.Hatta bir tık önde diyebilirim.Dokunmatik olduğu için.Acaba hangi özelliği daha iyi söyleyebilir misiniz?

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
airdost pro bende aldım bakalım nasılmış inşallah memnun kalırım

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Airdots Pro'da Bluetooth 4.2 var . Düz Airdots da ise Bluetooth 5.0 var.
Gecikme daha az olsun isterseniz düz airdots alin daha iyi. Mikrofon kalitesi lazim ise Pro'sunu alin

Oyla:

D1rty03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
samsung s8+
Konular
24
müzik olarak 1.5 saat yazıyor airdots sadece oyunlarda ses kasma maksatlı kullanıorum acaba ne kadar sarz süresi gider. Acaba airdots gbi sadece kulak içi kısmı olarak satılan daha uygun kulaklık var mıdır?

Oyla:
Üst Alt