Denemekten zarar gelmez teşekkür ederimgolgeadamm pid=13092 dateline=1416297058' Alıntı:Bildiğim kadarıyla MIUI orjinal romlarında bu tür bir opsiyon mevcut değil. Yani Google takvimini telefon takviminle senkronize edebiliyorsun, ama Facebook takvimini yapamıyorsun. Böyle olunca aklıma gelen tek yol önce FB takvimini Google hesabınla senkronize et, sonra telefonundaki takvimle Google takvimini/hesabını senkronize et. Bu işine yarayabilir belki.
Arkadaşlar doğum günleri için facebook ile takvimi senkronize etmek istiyorum fakat bi yöntem bulamadım. Bi fikri olan var mı?
Sms mms okuma ve wifi baglantisi degistirme disinda tum izinler verili durumda"Araçlar(Güvenlik) Uygulaması" ndan "Facebook" a Gerekli İzinleri Verdiniz Mi?
Sms mms okuma ve wifi baglantisi degistirme disinda tum izinler verili durumda
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefon redmi note 3Telefonunuz Nedir Bilmiyorum Ama, Bazı Sürümlerde Hata Olabiliyor. Başka Bi Sürümde Deneyin İsterseniz. Daha Önceleri Bazı Arkadaşlar VAKIFBANK MOBİL Uygulamayı Kullanamıyor, Ama Biz Kullanabiliyorduk.
Takvim üzerinde yazılan rakamlar ayın hangi günü olduğunu gösterir, bende mesela şu an 7 Yazıyor.. Takviminiz doğru mu ?takvim simgesinin üzerinde 16 yazıyor ne anlama geliyor anlamadım bilen varmı