Yardım Takas Yapmak Istiyorum

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Suan kullandigim telefon gerek yazilim gerek performans acisindan beni cok uzdu ilk defa bir xiaomi cihaz alicaktim o yuzden acemiligime geldi yurt disi olan 5g modeli ile takas yapmak istiyorum.Faturasi kutusu vs herseyi var garantisi devam etmekte istanbuldayim yardimci olucak arkadaslar yazarsa sevinirim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Suan kullandigim telefon gerek yazilim gerek performans acisindan beni cok uzdu ilk defa bir xiaomi cihaz alicaktim o yuzden acemiligime geldi yurt disi olan 5g modeli ile takas yapmak istiyorum.Faturasi kutusu vs herseyi var garantisi devam etmekte istanbuldayim yardimci olucak arkadaslar yazarsa sevinirim.
Hocam o biraz Xiaomi nin saçmalığı ucuz olsun diye telefona koydukları işlemci 😅 poco X3 NFC Mi 11 Lite Redmi Note 10 pro da ki işlemci ile aynı :)

Şirket'in bu orta segmenti bu kadar yerden yere vurmasını açıkçası anlamıyorum sadece pro plus modelleri açıkçası bana cazip geliyor diğerleri hemen bir takılma kasma sorunu yaratır gibi oluyor.

Elinizde ki cihaza neden o kadar kötü bir işlemci konulmuş kötü de demeyelim de zamanın da taş gibiydi şimdi bu zaman da geride kalıyor demek mantıklı.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kesinlikle hocam aslinda performansla ilgili bir sorunum da yok yazilimsal seylere cok takiliyorum appledan gectim ve animasyonlara ozellile gozum cok takiliyor arkadasimda ve sevgilimin ailesinde kullananlar var babasi da bana ben olsam 5gsini tercih ederim dedigi icin derin bir arastirma sonucu dogru olduguna karar verdim fake rom vs vs diyolar o da cok umrumda degil acikcasi rus romu kurup keyfime bakarim diye dusunuyorum

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
kesinlikle hocam aslinda performansla ilgili bir sorunum da yok yazilimsal seylere cok takiliyorum appledan gectim ve animasyonlara ozellile gozum cok takiliyor arkadasimda ve sevgilimin ailesinde kullananlar var babasi da bana ben olsam 5gsini tercih ederim dedigi icin derin bir arastirma sonucu dogru olduguna karar verdim fake rom vs vs diyolar o da cok umrumda degil acikcasi rus romu kurup keyfime bakarim diye dusunuyorum
Ben o cihazdan dahi vazgeçip Mi11T serisine geçmiştim cihazı eski olmasına rağmen yani 2021 çıkışlı yine de piyasada ki bir çok orta segmente her türlü kafa tutuyor :)

700k üzeri Antutu görüyor cihaz.
Bu da demek oluyor ki işlemci farkı aşırı yüksek açılış olsun oyunlara giriş olsun uygulama giriş çıkış animasyonları olsun.

Keşke o cihaz yerine f4 almış olsaydınız.
Eğer cihazınızı 8k üzerine verebilir iseniz
Biraz daha katıp poco X6 veya 11t pro temiz modeline bakabilirsiniz.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben o cihazdan dahi vazgeçip Mi11T serisine geçmiştim cihazı eski olmasına rağmen yani 2021 çıkışlı yine de piyasada ki bir çok orta segmente her türlü kafa tutuyor :)

700k üzeri Antutu görüyor cihaz.
Bu da demek oluyor ki işlemci farkı aşırı yüksek açılış olsun oyunlara giriş olsun uygulama giriş çıkış animasyonları olsun.

Keşke o cihaz yerine f4 almış olsaydınız.
Eğer cihazınızı 8k üzerine verebilir iseniz
Biraz daha katıp poco X6 veya 11t pro temiz modeline bakabilirsiniz.
Yardimlariniz icin eksik olmayin hocam ama suan takastan baska carem yok maalesef ki oyun oynamiyorum gunluk kullaniyorum sadece

Üst Alt