Yardım Tablet açılmıyor

ParxyIsOnline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi pad 5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global OS1.0.6.0 TKXMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Pad 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Pad 5 cihazını 3-4 senedir kullanıyorum, son zamanlarda tabletim şarjı %5 altındayken oyunlarda 3-5 fps alıp kendini kapatıyordu normalde %5 pil seviyesindeyken veya daha düşükken FPS düşürdüğünü biliyordum ama böyle hiç yaşanmamıştı, tablet kapandı 3 gün sona açmayı denedim açıldı ama asıl konu bu değil asıl konu saat 23.50-00.50 arasında yaşanan olay ben League of Legends:wild rift adlı oyunu oynarken tablet bi anda kapandı ama olay şurda tablet kapandı güç veriyorum Ekran veriyor ama başlamıyor Güç tuşu+Ses arttırma yapıp tableti yeniden başlatmak istedim ekran verdi cihaz açılmadan önceki ekranı verip kapandı ve bidahada hiç ekran vermedi napmam gerek yardımcı olur musunuz tamirciye para vermek istemiyorum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Batarya ölen cihazlarda bahsettiğiniz şekilde olur... Kullanım alışkanlıklarınız da batarya öldürmeye çok müsait gibi görünüyor. Eğer yapabilirseniz diğer çözüm yollarını denemeden önce batarya bağlantılarını çıkartıp prizden güç verin ve cihazın açılıp açılmadığını bir kontrol edin.

Oyla:

ParxyIsOnline

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi pad 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya ölen cihazlarda bahsettiğiniz şekilde olur... Kullanım alışkanlıklarınız da batarya öldürmeye çok müsait gibi görünüyor. Eğer yapabilirseniz diğer çözüm yollarını denemeden önce batarya bağlantılarını çıkartıp prizden güç verin ve cihazın açılıp açılmadığını bir kontrol edin.
Detaylı anlatır mısın yada yapılışıyla ilgili video linki atar mısın?

Oyla:
Üst Alt