Soru T9 için Ugreen Type-C To USB 3.0 Dönüştürücü OTG desteği var mı?

Minsnicterb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
xiaomi mi t9
Konular
9
Xiaomi T9 için OTG dönüştürücü bakıyorum. Ve telefonumda bunu destekliyor. Bunu alma amacım telefondan Klavye ve Mause kullanmak.
ürününü almak istiyorum. OTG desteği var mı yok mu diye belirtilmemiş.

OTG desteği bu cihazdada olması gerekiyor mu? Yoksa tüm dönüştücülerde bu işi kullanılabilir mi?
Yani sadece telefonda olması yeterli mi?

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bu cihaz zaten otg aparatı telefonda da o özellik var. Kullanabilirsiniz yani.

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
bende bişey sormak istiyorum usb bellek almak istiyorumda otg ile kolay ve hızlı veri aktarımı yapıyor pcye göre
sorum şu usb 2.0 mı alayım 3.0mı telefon 3.0ı destekliyormu bilgisayarımda var ama telefonumda yoksa almaya gerek yok 3.0

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93
cihazın teknik açıklamasında USB Type-C 2.0 versiyonu diyor. buda normal usb 3 ler ile nerdeyse aynı hıza denk diyebiliriz ama bence cihaz type-c 1.0 bile olsa sizler alacağınız çevirici ve bellekleri olabildiğince 3-3.1 seviyelerinde almanız iyi olur. ilerleyen günlerde type-C çeviricileri sadece bu cihazda değil başka amaçlar ile de kullanabilirsiniz

elektronik ürünleri satın alırken.. imkanınız elveriyor ise daima daha hızlısını alacak şekilde plan yapınız. çeviriciler kolay kolay bozulan ürünler olmadıkları gibi kullanım alanlar gittikçe artmakda ; dolayısı ile de her daim gerekmektedir

usb bellek modülleri alırken de.. mikro sd kartlarınızın +80MB yazma hızı üstü olmasına ve belleklerinde olabildiğince imkanlar dahilinde yüksek okuma yazma hızlarında alınız..

benim yaptığım hatayı yapmayınız.. NANO bellekler özellikle bir notebook üzerinde çok güzel oluyor. ama iş cebinize koymaya geldiğinde veya taşımaya geldiğinde ise KAYBOLMA - DÜŞME riskler çok yüksek.. ben hala evin içinde 128GB lık belleği arıyorum.. nano ların birde şu sorunu var.. boyutları çok aşırı ufak ve çok uzun süreli kullanımda aşırı ısınmaları oluyor. ben test amaçlı denemedim ama yüzey alanları olmadığı için çok uzun süreli aktif kullanımda dayanımları ne olur bilemiyorum.

bellek ve çeviricilerin mikro boyutlu olanları her zaman göze hoş durup kullanım anında dar alanlarda çok harika olsa bile... taşınma ve saklama esnasında düşüp kaybolma risklerini göz ardı etmeyelim

Minsnicterb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
xiaomi mi t9
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende bişey sormak istiyorum usb bellek almak istiyorumda otg ile kolay ve hızlı veri aktarımı yapıyor pcye göre
sorum şu usb 2.0 mı alayım 3.0mı telefon 3.0ı destekliyormu bilgisayarımda var ama telefonumda yoksa almaya gerek yok 3.0
Tabikide 3.0 ve üstü genelde donanımlar minunum değeri gösterir. 2.0 portta 3.0 kullanırsın. Ben öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt