Custom rom mu kullanıyorsunuzMerhabalar iyi forumlar. System launcherda düzenleme yapabilecek var mı? miui pro daki gibi ana ekrana daha çok simge ekleme nasıl yapılabilir? 7*7 gibi
evet xiaomi.euCustom rom mu kullanıyorsunuz
evet xiaomi.eu
forum.miuiturkiye.net
Eğer geçerseniz mi room da mevcut 6*7 ye kadar seçenekMerhabalar iyi forumlar. System launcherda düzenleme yapabilecek var mı? miui pro daki gibi ana ekrana daha çok simge ekleme nasıl yapılabilir? 7*7 gibi
teşekkür ederim. işe yaradı fakat karanlık moda alınca tekrar eski ayarlara dönüyor onu nasıl çözebiliriz.Bu konudaki temayı indirin hocam içindeki com.miui.home dosyasını kendi kullandığınız temanın içine atın ve uygulayınTema - Emui Mix İOS Tema
huaweiv7.mtz İçindekiler ; Emuı tema simgeleri Young forever tabanlı Vietnam teması arama ve mesajlaşma bölümleri İos bose teması durum çubuğu Forumdan bir arkadaşın mavi WhatsApp teması 7*8 e varan ana ekran düzenleri Müzik uygulaması arayüzü Vietnam kilit ekranı ve diğerleri.. V11 uyumlu...forum.miuiturkiye.net
teşekkür ederim. işe yaradı fakat karanlık moda alınca tekrar eski ayarlara dönüyor onu nasıl çözebiliriz.
forum.miuiturkiye.net
mi room güncelleme almamıştı miroomdan xiaomi.eu ya geçmiştim teşekkürler.Eğer geçerseniz mi room da mevcut 6*7 ye kadar seçenek
Aynen buda halloldu teşekkür ediyorum. temalarınızı takipteyim teşekkürlerHome dosyasını gece moduna uyarlayin. Konuda anlattım basit bir işlemle yapabilirsinizRehber - Temaları Nightmode Uyarlama
Merhaba arkadaşlar PURE hocamdan bir kaç hafta önce aldığımız ipucu ile hem gece modunda hem gündüz modunda çalışan temalar yapmak üzere yola koyulduk. Kendisine teşekkürü borç biliriz. agit77 hocam Jiyan Dark temasını geliştirdi bende kendime özel bir tema yaptım fakat paylaşmadım. Şu sıralar...forum.miuiturkiye.net