Yardım System bölümünde dosya atamıyorum (Çözüldü)

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.11.21
Telefon Modeli
Mi9se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, cihaz rootlu ancak kök erişimi olan file explorer uygulamaları ile sistem bölümüne dosya atmak istediğimde dosya kopyalanamıyor hatası alıyorum var mıdır bu sorunun bir çözümü acaba?

Edit=> Sorun dosya yöneticilerinin system bölümünü sadece RO (Read Only) salt okunur olarak görmesinden kaynaklanıyor arkadaşlar sorunu Sekko hocamın paylaşmış olduğu MT Manager uygulaması ile çözdüm. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar linkteki uygulamayı kurarak sorunlarını çözebilirler. yardımlarınız için teşekkürler.

Uygulamanın konu linki

Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Zip, rar, mtz gibi dosyaların içinden direk olarak yapamazsınız, buna dikkat edin hocam..

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam şimdi farkettim sistem bölümü read only olarak tanımlı salt okunur olarak göründüğü için atamıyorum bu bölümü nasıl RW ye çevirebilirim acaba

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mt manager uygulamasını kullanıyorum dosya atarken soruyor rw olarak mı diye, ama her dosya aktarımı işleminde soruyor..

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar, cihaz rootlu ancak kök erişimi olan file explorer uygulamaları ile sistem bölümüne dosya atmak istediğimde dosya kopyalanamıyor hatası alıyorum var mıdır bu sorunun bir çözümü acaba?
Aynı uygulama ile rw yapamiyorsaniz diğerlerini denermisiniz. Root browser, es file Explorer vb

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı uygulama ile rw yapamiyorsaniz diğerlerini denermisiniz. Root browser, es file Explorer vb
hocam diğer uygulamaları da denedim twrp üzerinden mount ediyorum system bölümünü ancak dosya yöneticilerinde sadece salt okunur olarak görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mt manager uygulamasını kullanıyorum dosya atarken soruyor rw olarak mı diye, ama her dosya aktarımı işleminde soruyor..
hocam eklediğiniz sayfadaki dosya yönetici ile başarılı oldu. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlar ilgili sayfadaki uygulamayı kullanarak çözüme ulaşabilirler.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt