Yardım Sync.Me Kişi Resimleri Tam Ekran Olmuyor ?

Ufukklc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
16
Arkadaşlar merhaba rehberimdeki kişileri bu program sayesinde sosyal ağlardan resim entegre edebiliyorum. Ama kişi aradığı zaman resim tam ekran çıkmıyor çok uğraştım çözemedim. Nasıl tam ekran yapabilirim çağrı geldiği zaman yardımlarınızı bekliyorum.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Arkadaşlar merhaba rehberimdeki kişileri bu program sayesinde sosyal ağlardan resim entegre edebiliyorum. Ama kişi aradığı zaman resim tam ekran çıkmıyor çok uğraştım çözemedim. Nasıl tam ekran yapabilirim çağrı geldiği zaman yardımlarınızı bekliyorum.
Eklemek istediğiniz kişi fotoğrafını cihaza indirip Kişi detayını açtığınızda fotoğraf alanına tıklayıp varsa 'Fotoğrafı kaldır' sonra tekrar 'Fotoğraf ekle' deyin galeriden seçin bu şekilde tam ekran görünecektir.

Oyla:

Ufukklc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eklemek istediğiniz kişi fotoğrafını cihaza indirip Kişi detayını açtığınızda fotoğraf alanına tıklayıp varsa 'Fotoğrafı kaldır' sonra tekrar 'Fotoğraf ekle' deyin galeriden seçin bu şekilde tam ekran görünecektir.
Aynen hocam dediğin gibi olmuş daha önceki fotoğraflar kalmış o yüzden tam ekran olmuyormuş. Rehberdeki bütün fotoğrafları kaldırıp programla tekrar taradığımda sorun düzeldi :D

Oyla:
Üst Alt