Merhaba arkadaşlar miui 11 yüklü v11.0.3.0 bunu 10 veya 9 düşürmek istiyorum ne yapmam lazım?
merhaba yorum için teşekkür ederim asıl amacım cihazımdaki imei degiştirmek bunun içinde çin roma dönmem gerektiği söylendi bu nedenle sürüm düşürmek istedimandroid 8.1 miui 10 ve android 9 miui 10 var şu an kullana bileceğiniz ,
Rehber - Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama) yararlana bilirsiniz ,
rom kurma kısmından bakarak geçe bilirsiniz ,
merhaba yorum için teşekkür ederim asıl amacım cihazımdaki imei degiştirmek bunun içinde çin roma dönmem gerektiği söylendi bu nedenle sürüm düşürmek istedim
çin rom olarak hangisini kurmalıyım direk trwp üzerinden flaşlasam sıkıntı yaşarmıyım ?
zaten bu konuda yardım istemedimİmei repair ile ilgili forumda yarımdımcı olunamaz malesef , ancak size söyleyen tam bilmiyor diye bilirim = )))
zaten bu konuda yardım istemedimcin roma geçmek istiyorum bu konuda yardım istiyorum direk çin roma nasıl geçerim ?
teşekkürler.Yukarda verdiğim konuda fastboot kurtarma kısmı var orada çin romuna geçiş de yazmakta ama çin romuna geçmenize gerek yok , yani bende onu demek istedim ,