Yardım Sürekli olarak farklı programlardan durduruldu hatası alıyorum.

OturanBoga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9, Mi 11t
Konular
1
Merhabalar, cihazım Redmi 5 plus 32 gb.
Telefonu babama hediye etmek istedim ve fabrika ayarlarına sıfırlayıp öyle verdim.Sürekli olarak aşağıda ekleyeceğim hataları aldığını söyledi.Hard reset tuşu ile açıp wipe cache seçeneğini seçtim ancak hala sorunum devam ediyor.Herhangi bir rom yüklemeden önce sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-31-22-41-49-781_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-07-31-22-41-49-781_com.android.settings.png
    137,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2018-07-31-21-44-32-902_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-31-21-44-32-902_com.miui.home.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2018-07-31-21-44-37-074_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-31-21-44-37-074_com.miui.home.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2018-07-31-21-45-05-370_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-31-21-45-05-370_com.miui.home.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2018-07-31-21-45-08-538_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-07-31-21-45-08-538_com.miui.home.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 34

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Telefonu babama hediye etmek istedim ve fabrika ayarlarına sıfırlayıp öyle verdim.Sürekli olarak aşağıda ekleyeceğim hataları aldığını söyledi.Hard reset tuşu ile açıp wipe cache seçeneğini seçtim ancak hala sorunum devam ediyor.Herhangi bir rom yüklemeden önce sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam sanırım şuan kullandığın sistemde genel bir sorun var istersen cihazın yedeklerini alarak miui10 8.7.26 romunu indirip güncelleyici üzerinden güncelleme seçerek yükleyin cihaz açılsın bu şekilde deneyin. Bu sekilde sistemi silip yeniden yükleyeceği için düzelir diye düşünüyorum. yine hatalar verirse fastboot rom yüklemeni öneririm.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Yükleme yapmadan önce cihazda aktif olan mi hesabının bilgilerini bildiğinize emin olun cihazı bul özelliğini kapatmadan yükleme yapılınca cihaz açılışında mi hesabı aktifleştirmesi için mi hesabı şifresi isteniyor.

Oyla:

OturanBoga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9, Mi 11t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam güncellemeleri varsa yapın.
Yoksa bootloader kilidi açıp Mi Flash ile temiz kurulum yapın.

Konuya çok hakim değilim ama size sormadan önce yabancı ve türkçe pek çok forum gezdim gene hata alınca size sormaya karar verdim.

Mi flash ile kurulum yapmaya çalıştığımda hep Flash Modem Error hatası alıyorum.

Cihaz muhtemelen lock lı. Ben zaten global sürümlerden birini atmaktan yanayım illa xioami ile irtibata geçip kilidi açmam mı gerekiyor?

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Konuya çok hakim değilim ama size sormadan önce yabancı ve türkçe pek çok forum gezdim gene hata alınca size sormaya karar verdim.

Mi flash ile kurulum yapmaya çalıştığımda hep Flash Modem Error hatası alıyorum.

Cihaz muhtemelen lock lı. Ben zaten global sürümlerden birini atmaktan yanayım illa xioami ile irtibata geçip kilidi açmam mı gerekiyor?
Hocam suan kilidin kapalıysa en kolayı güncelleyiciden üstte verdiğim linki indirip yükle bu şekilde bir dene miui 10 da global sürüm olduğu için direkt geçiş yapabiliyorsun. Cihaz tamamen silineceği için yedek almayı unutma

Oyla:

OturanBoga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9, Mi 11t
Konular
1
Hocam sanırım şuan kullandığın sistemde genel bir sorun var istersen cihazın yedeklerini alarak miui10 8.7.26 romunu indirip güncelleyici üzerinden güncelleme seçerek yükleyin cihaz açılsın bu şekilde deneyin. Bu sekilde sistemi silip yeniden yükleyeceği için düzelir diye düşünüyorum. yine hatalar verirse fastboot rom yüklemeni öneririm.

Kusura bakmayın gece gece soru yağmuruna tutuyorum.

Dediğiniz şekilde denediğimde "Güncelleme Doğrulanamıyor" it is not allowed to upgrade to unoffcial rom package şeklinde hata alıyorum.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Kusura bakmayın gece gece soru yağmuruna tutuyorum.

Dediğiniz şekilde denediğimde "Güncelleme Doğrulanamıyor" it is not allowed to upgrade to unoffcial rom package şeklinde hata alıyorum.
Fastboot kurulumu yapmak için öncelikle Bl kilidini açman lazım. sitesinden cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock başvurusunda bulunuyorsunuz. Sonrasında cihazınızda ayarlar telefon hakkında miui sürümüne 3-5 defa arka arkaya dokunarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Yine Ayarlardan ek ayarlar a gelip aşağıda geliştirici seçenekleri olacaktir. Orada mi kilit açma durumunda Unlock işlemi için hesap ve cihaz ekle butonuna tıklayın hesap eklenecektir. Sonrasında Bootloader Kilidini Açma konusundaki işlemleri 64 bit bilgisayarınızda uygulayın.

Not: Bu işlem için 72 veya 360 saat bekleme süresi verebilir.

Mi Unlock uygulaması üzerinde cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock işlemi için kaç saat beklemeniz gerektiği de belirecektir. Unlock işlemi tamamlanınca ile fastboot romunuzu indirip temiz kurulum yapınız.

Oyla:

OturanBoga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9, Mi 11t
Konular
1
Fastboot kurulumu yapmak için öncelikle Bl kilidini açman lazım. sitesinden cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock başvurusunda bulunuyorsunuz. Sonrasında cihazınızda ayarlar telefon hakkında miui sürümüne 3-5 defa arka arkaya dokunarak geliştirici seçeneklerini aktif hale getirin. Yine Ayarlardan ek ayarlar a gelip aşağıda geliştirici seçenekleri olacaktir. Orada mi kilit açma durumunda Unlock işlemi için hesap ve cihaz ekle butonuna tıklayın hesap eklenecektir. Sonrasında Bootloader Kilidini Açma konusundaki işlemleri 64 bit bilgisayarınızda uygulayın.

Not: Bu işlem için 72 veya 360 saat bekleme süresi verebilir.

Mi Unlock uygulaması üzerinde cihazınızda açık olan mi hesabınız ile giriş yaparak Unlock işlemi için kaç saat beklemeniz gerektiği de belirecektir. Unlock işlemi tamamlanınca ile fastboot romunuzu indirip temiz kurulum yapınız.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Dediklerinizi yaptım 360 saat bekleme süresi verdi.Çaresiz bekleyeceğiz sanırım :)

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.Dediklerinizi yaptım 360 saat bekleme süresi verdi.Çaresiz bekleyeceğiz sanırım :)
Rica ederim hocam malesef bekleyeceksiniz 15 gün sonrasında kilidi açıp özgürlük elinizde olacak clap~~clap~~

Oyla:
Üst Alt