Yardım sürekli kapanıp açılıyor

Catsonova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
3
telefonu alalı 1 ay olmuyor. bi anda durduk yere dondu ve kapandı. sonra açıldı. açıldıktan 5 10 saniye sonra tekrar kapanıyor. bu sürekli tekrar ediyor. bir sürü şey denedim. recovery den format attım. ard arda 3 kere de attım. sonuc aynı. sadece şunu fark ettim. usb ile pcden şarj olurken bu sorun asla olmuyor telefon düzgün çalısıyor. ama kendi orjinal şarj aletine bağladıgımda yine aynı durum devam ediyor. sebebi ne olabilir telefonu pc ye baglı değilken kullanamıyorum. bilgisi olan acil yardım etsin lütfen. Ek olarak garantisi yok. yurt dışı telefon

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
hocam öncelikle farklı şarj aleti ile denediniz mi ? 2. Olarak da ekran koruyucu var mı cihazda ? 3. son olarak telefoncuya gösterdiniz mi hiç ? Eğer gösterdiyseniz nedediler ?

Catsonova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam öncelikle farklı şarj aleti ile denediniz mi ? 2. Olarak da ekran koruyucu var mı cihazda ? 3. son olarak telefoncuya gösterdiniz mi hiç ? Eğer gösterdiyseniz nedediler ?
telefonun sarjı var. ekran koruyucu dediğiniz kırılmaz cam var eğer oysa. daha kimseye göstermedim.

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
telefonun sarjı var. ekran koruyucu dediğiniz kırılmaz cam var eğer oysa. daha kimseye göstermedim.
bazen ekran koruyucu dan ekran koruyucuya farklılık gösterebiliyor o yüzden dedim. Şarjı vardan kastım farklı bir uyumlu şarj aleti ile denemeniz o yüzden.

Catsonova

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
xiaomi 11t pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen ekran koruyucu dan ekran koruyucuya farklılık gösterebiliyor o yüzden dedim. Şarjı vardan kastım farklı bir uyumlu şarj aleti ile denemeniz o yüzden.
2 farklı şarj aleti ile de denedim 2 si de orijinal

Üst Alt