Yardım Sürekli hard reset atmak zararlı mı?

bahtsızbedevii23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 9C
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 12.0.9 Kararlı, 12.0.9.0(QCRTRXM)
Telefon Modeli
Redmi 9C
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi geceler. Benim daha öncesinde telefonda yaşadığım bugdan dolayı cihaza bayağı bir kez hard reset attım da, sıkıntı olmuş mudur? Çok hard reset atmak zararlı mıdır? Hard resetin mantığı nedir? Bunu soruyorum çünkü kimisi verileri silse de iz bırakıyor diyor. Bu arada bug MİUİ kaynaklıymış, şuan yok fakat o kadar hard resetten sonra bu sefer telefon kasmaya başladı, ama hard resetten midir kesin bir şey diyemiyorum. Siz ne diyorsunuz?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
aşırı fazla olmadıkça bir zararı olacagını düşünmüyorum sonuçta içindeki bellegin bir okuma yazma ömrü var yuzlerce kez olmadıkça bir zararı olacagını düşünmüyorum

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
aşırı fazla olmadıkça bir zararı olacagını düşünmüyorum sonuçta içindeki bellegin bir okuma yazma ömrü var yuzlerce kez olmadıkça bir zararı olacagını düşünmüyorum
Hocamızında dediği gibi sürekli format yapmak bir zamandan sonra zararlı olur harf reset değilde ayarlardan format bile yapsanız bir süre sonra zararlı olur . Her kastığında format atmak yerine farklı yöntemler deneyin.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Herkese iyi geceler. Benim daha öncesinde telefonda yaşadığım bugdan dolayı cihaza bayağı bir kez hard reset attım da, sıkıntı olmuş mudur? Çok hard reset atmak zararlı mıdır? Hard resetin mantığı nedir? Bunu soruyorum çünkü kimisi verileri silse de iz bırakıyor diyor. Bu arada bug MİUİ kaynaklıymış, şuan yok fakat o kadar hard resetten sonra bu sefer telefon kasmaya başladı, ama hard resetten midir kesin bir şey diyemiyorum. Siz ne diyorsunuz?
Aşırıya kaçmadığınız sürece sorun olmaz, üst mesajda bildirildiği gibi donanımında bir ömrü var, wipe yaptığınızda verileri silse bile iz kalıyormuş diyen arkadaşınıza çok güldüm haha--

Oyla:

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Düzgün bir sistem bulana kadar sürekli rom dönüyordum ben de

Oyla:

bahtsızbedevii23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 9C
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırıya kaçmadığınız sürece sorun olmaz, üst mesajda bildirildiği gibi donanımında bir ömrü var, wipe yaptığınızda verileri silse bile iz kalıyormuş diyen arkadaşınıza çok güldüm haha--
Yani kaba taslak kaç kere wipe data hocam sizce :)?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocamızında dediği gibi sürekli format yapmak bir zamandan sonra zararlı olur harf reset değilde ayarlardan format bile yapsanız bir süre sonra zararlı olur . Her kastığında format atmak yerine farklı yöntemler deneyin.
Ne gibi bir zararı olur, olabilir hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi bir zararı olabilir hocam

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
ne zarari varmis eski telefona 5 yildir hard resettir formatttir twrpdir bisi olmadi enson bataryadan vefat etti

Oyla:
Üst Alt