Yardım Sürekli Gelen Bildirim

Gülcee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gülc3
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5.0(QJZTRXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumu yeni aldım ama aldığımdan beri menü tuşuna bastığımda ve geçmiş uygulamaları sildiğimde Fotoğrafta da görüldüğü uzere "Can't connected to Google Play" uyarısı alıyorum ve bu uyarı 15 20 defa tekrarlayıp öyle gidiyor. Google play de ya da herhangi bir google hizmetinde hiçbir sorun yaşamıyorum ama bu uyarının neden geldiğini anlamıyorum. Aynı şekilde ablamın telefonu da redmi note 9 pro o da yaklaşık 8 ay önce aldı ve son zamanlarda bu bilidirim ona da geliyor . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-21-12-00-45-188_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-05-21-12-00-45-188_com.miui.home.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 15

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Telefonumu yeni aldım ama aldığımdan beri menü tuşuna bastığımda ve geçmiş uygulamaları sildiğimde Fotoğrafta da görüldüğü uzere "Can't connected to Google Play" uyarısı alıyorum ve bu uyarı 15 20 defa tekrarlayıp öyle gidiyor. Google play de ya da herhangi bir google hizmetinde hiçbir sorun yaşamıyorum ama bu uyarının neden geldiğini anlamıyorum. Aynı şekilde ablamın telefonu da redmi note 9 pro o da yaklaşık 8 ay önce aldı ve son zamanlarda bu bilidirim ona da geliyor . Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam yaşanılan tüm Google Play hataları ve çözümleri mevcut. Dilerseniz bir göz gezdirin.
Diğer bir çözümü ise Reddit'teki bulmuş.

Oyla:

Gülcee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gülc3
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaşanılan tüm Google Play hataları ve çözümleri mevcut. Dilerseniz bir göz gezdirin.
Diğer bir çözümü ise Reddit'teki bulmuş.
Cevabınız için teşekkürler.Dediğiniz linklere baktım ama çözümler play hizmetlerine bağlanamayanlar için ben sıkıntı yaşamıyorum sadece bildirim alıyorum.

Oyla:
Üst Alt