Yardım Sürekli Aldığım Hata

Gamefry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Cihazım Mi 8 Lite, miu 10.3.3 yüklü ve 2-3 gündür bu hatayı alıyorum. Nedenini bilen var mıdır?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-03-11-02-16-020_com.miui.bugreport.png
    Screenshot_2019-08-03-11-02-16-020_com.miui.bugreport.png
    183 KB · Görüntüleme: 22

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Java null hatası. Bu baya karışık bir konu . İlk satırda javayı kullanan uygulamalar/bölümler null kodu ile gelmiş ve javada hata vermiş., javaya gelen yazılan/kodlar/kayıtlar bildiğim kadarıyla silinmez, Diğer satırlarda ise düzgün gitmiş. Cihazda sana bilgi veriyor. Cihazına gelecek olan Güncelleme ile üzerine yükleyince düzelir yada cihazı sıfırlayabilirsin ( Günlük kullanımını etkilemiyorsa kalabilir). Daha da teknik konulara girip çözebilen arkadaşlar yardımcı olur belki.

Oyla:

Gamefry

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Java null hatası. Bu baya karışık bir konu . İlk satırda javayı kullanan uygulamalar/bölümler null kodu ile gelmiş ve javada hata vermiş., javaya gelen yazılan/kodlar/kayıtlar bildiğim kadarıyla silinmez, Diğer satırlarda ise düzgün gitmiş. Cihazda sana bilgi veriyor. Cihazına gelecek olan Güncelleme ile üzerine yükleyince düzelir yada cihazı sıfırlayabilirsin ( Günlük kullanımını etkilemiyorsa kalabilir). Daha da teknik konulara girip çözebilen arkadaşlar yardımcı olur belki.

Cevap için teşekkürler. Format atmak tek çare gibi.

Oyla:
Üst Alt