Yardım Şüpheli parça satış sitesi tanıyan var mı ? https://www.xiaomi.biz.tr

hallmark1730

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orçun
Cihazım
k20 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi 11 ultra
Telefon Modeli
mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba telefonuma bir parça lazım diye bir sitede buldum fakat dükkan adres teyit edeyim dediğimde sokak görüntüsünde mağaza gözükmüyor sitede verilen telefonu googleda arattığımda VE diye siteleride olduğunu gördüm.firma yunus kılıç adına kayıtlı whatsapp numarası da şu 0541 530 94 90 bu arkadaştan veya sitelerden herhangi bir alış veriş yapan var mı ? güvenilir mi ? dolandırılmayalım.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba telefonuma bir parça lazım diye bir sitede buldum fakat dükkan adres teyit edeyim dediğimde sokak görüntüsünde mağaza gözükmüyor sitede verilen telefonu googleda arattığımda VE diye siteleride olduğunu gördüm.firma yunus kılıç adına kayıtlı whatsapp numarası da şu 0541 530 94 90 bu arkadaştan veya sitelerden herhangi bir alış veriş yapan var mı ? güvenilir mi ? dolandırılmayalım.
hocam telefon numarası tam yazılmıyor. yüksek ihtimal moderatör tarafından düzenlenerek silinir telefon numarası

Oyla:

hallmark1730

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orçun
Cihazım
k20 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam telefon numarası tam yazılmıyor. yüksek ihtimal moderatör tarafından düzenlenerek silinir telefon numarası
sitesinde açık olarak yazdığı için ekledim dostum kamuya açık yani ondan yazdım.Peki bir bilgin var mı bu site hakkında ?

Oyla:
Üst Alt