Yardım Superonline/Vodafone net HG255s Modem Vowifi Problemi

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba

Ev internetinde 2 senedir Vodafone net kullanıyorum gelen modem Huawei HG255s ( superonline'da da genelde aynı modem veriliyormuş )
internet anlamında modemden bir sıkıntım yok fakat Vowifi kullanımında her zaman sıkıntı oluyor.

İlk başlarda sıkıntı yapmıyordum fakat İnternette araştırma yaptığımda bu modemin sürekli içeriye hata kodu atıp kesilmeler yaptığı ping süresinde sıkıntı yarattığı ile karşılaştım ve herkes bu modemden yakarışta

tabi vowifi problemi de bundan kaynaklanıyor, 1 ila 2 dk arasında vowifi ile konuşma yaparken telefon kapanıyor.

aynı problemi yaşayıp çözüm bulanlar var mıdır acaba ?

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
araştımalar sonrasında HG255s'in gayet sıkıntılı bir router olduğuyla karşılaştım.. zaten modem arayüzünden içeriye girip bakarsanız hata kodlarında kaç bin tane kod yarattığını görüceksiniz..

Çözümü Keenetic marka yeni bir Router almakta buldum, yeni router bakanlara tavsiye ederim cihaz gayet başarılı ve hızlı, ayrıca destek ekibi o kadar çözüm odaklıki youtube'a kendileri kurulum ve püf noktalar hakkında videolar koymuşlar ayrıca ilettiğiniz bir konu hakkında hemen geri dönüş yapıyorlar, gözünüz kapalı alıncak bir ürün

nasıl çözüme ulaştığımı paylaşmak için ilettim.

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
araştımalar sonrasında HG255s'in gayet sıkıntılı bir router olduğuyla karşılaştım.. zaten modem arayüzünden içeriye girip bakarsanız hata kodlarında kaç bin tane kod yarattığını görüceksiniz..

Çözümü Keenetic marka yeni bir Router almakta buldum, yeni router bakanlara tavsiye ederim cihaz gayet başarılı ve hızlı, ayrıca destek ekibi o kadar çözüm odaklıki youtube'a kendileri kurulum ve püf noktalar hakkında videolar koymuşlar ayrıca ilettiğiniz bir konu hakkında hemen geri dönüş yapıyorlar, gözünüz kapalı alıncak bir ürün

nasıl çözüme ulaştığımı paylaşmak için ilettim.
Direkt aldın ve modemler değiştin dimi dostum