Yardım Süper simgeler geldi ancak ekrana koyamıyorum

Enesadiguzel16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Poco x3 pro telefona miui 14.0.1.0 (TJUTRXM) güncellemesi geldi widget kısmı gitti yerine süper simgeler geldi fakat süper simgeleri ekrana alıyorum ancak ekrana bırakamıyorum.Bu yüzden eski widgetlarıda kullanamıyorum böyle bir sorunum var başına gelen varmı acaba

serdar_gs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
TR yada Global sürümde süper simgeler yok aynı cihazda bende 14.0.1 sürümü kurulu ve bende yok dostum. Güncelleme ne zaman geldi size?

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
36
Merhaba arkadaşlar Poco x3 pro telefona miui 14.0.1.0 (TJUTRXM) güncellemesi geldi widget kısmı gitti yerine süper simgeler geldi fakat süper simgeleri ekrana alıyorum ancak ekrana bırakamıyorum.Bu yüzden eski widgetlarıda kullanamıyorum böyle bir sorunum var başına gelen varmı acaba
Google play storeden uygulama kasası indirdiyseniz normaldir kaldırın onu

Ya umutlada biterse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
MIUI poco m3
Meslek
Bestvan maviniyim
Van ipek yolu selibey mah iskele cad yunus 1 sok n
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Poco x3 pro telefona miui 14.0.1.0 (TJUTRXM) güncellemesi geldi widget kısmı gitti yerine süper simgeler geldi fakat süper simgeleri ekrana alıyorum ancak ekrana bırakamıyorum.Bu yüzden eski widgetlarıda

Aynisi benimde basina telefoncu da 300 tl hef format basina diyor ya i MIUI Sindi MIUI 14 sonra 15 mecburiz kacak telefon kuanmaya cunki biz isimiz yok

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Ana ekranda boş bir yeri basılı tutun, aşağı gelin Birden fazla araçlar a basın sonra android araçlar var en alttan ona basın eski Android widget menüsü açılır

Üst Alt