Haber Sürpriz! Xiaomi telefonlara Google Kamera desteği geldi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Haber ne kadar doğrudur bilemem ama paylaşayım dedim

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sürpriz! Xiaomi telefonlara Google Kamera desteği geldi

Kamera uygulaması şu sıralar oldukça popüler. Birçok kullanıcı stok kamera uygulamasından ziyade telefonlarına Google’ın kamera uygulamasını yükleyip daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorlar. Haksız da değiller hani. Bakıldığı zaman Google tek kamera ile inanılmaz işler başarmakta. Son olarak süper gece modunun dahil edildiği kamera uygulaması şimdi telefonlara kolay bir şekilde yüklenebilecek.
Son MIUI 10 beta güncellemesi Google Kamera desteği getirdi
v8.11.8 beta güncellemesi Çin’de dağıtıma sunuldu. Uzak Doğu’dan gelen haberlere göre Xiaomi bu güncellemeye HALIM / Camera2API gibi birkaç yeni API ve modül ekleyerek, GCam gibi üçüncü taraf kamera uygulamalarının kullanılmasının önünü açtı. Xiaomi’nin üçüncü taraf kamera uygulamalarına olan ilgi nedeniyle bu desteği eklediğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Google Kamera
Xiaomi kullanıcıları şimdiye kadar GCam uygulamasını kısmen hatalarla kullanmakta yada cihazlarına root yetkisi vermeleri gerekiyordu. Yeni API desteği ile artık buna gerek kalmayacak ve direkt APK uygulamasını indirip kurabilecekler.
Söz konusu MIUI 10 güncellemesi şu an Çin’de başladı ve yakında MIUI 10 Beta’nın global versiyonuna dahil edilecek. Yeni özelliğin kararlı sürüme ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:

SercanZyn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan ÖZYÜN
Cihazım
Mİ 5 PRO
Meslek
ELEKTRİK VE ELEKTRONİK
Konular
11
elinize sağlık. sevindirici ve düşündürücü bir haber hocam gelişmeleri yakından takip etmeliyim :D

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haber bugün öğlen civarı paylaşılmış,umarım doğrudur

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
herkes avlamak için erketede happy~~

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Umarım doğrudur. Sıkıntısız olarak kullanmak isteriz.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Haber ne kadar doğrudur bilemem ama paylaşayım dedim

Sürpriz! Xiaomi telefonlara Google Kamera desteği geldi

Kamera uygulaması şu sıralar oldukça popüler. Birçok kullanıcı stok kamera uygulamasından ziyade telefonlarına Google’ın kamera uygulamasını yükleyip daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorlar. Haksız da değiller hani. Bakıldığı zaman Google tek kamera ile inanılmaz işler başarmakta. Son olarak süper gece modunun dahil edildiği kamera uygulaması şimdi telefonlara kolay bir şekilde yüklenebilecek.
Son MIUI 10 beta güncellemesi Google Kamera desteği getirdi
v8.11.8 beta güncellemesi Çin’de dağıtıma sunuldu. Uzak Doğu’dan gelen haberlere göre Xiaomi bu güncellemeye HALIM / Camera2API gibi birkaç yeni API ve modül ekleyerek, GCam gibi üçüncü taraf kamera uygulamalarının kullanılmasının önünü açtı. Xiaomi’nin üçüncü taraf kamera uygulamalarına olan ilgi nedeniyle bu desteği eklediğini söyleyebiliriz.

Xiaomi Google Kamera
Xiaomi kullanıcıları şimdiye kadar GCam uygulamasını kısmen hatalarla kullanmakta yada cihazlarına root yetkisi vermeleri gerekiyordu. Yeni API desteği ile artık buna gerek kalmayacak ve direkt APK uygulamasını indirip kurabilecekler.
Söz konusu MIUI 10 güncellemesi şu an Çin’de başladı ve yakında MIUI 10 Beta’nın global versiyonuna dahil edilecek. Yeni özelliğin kararlı sürüme ne zaman sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak:
Haber doğru arkadaşlar. Ben mi8'e direk yüklüyorum gcam'ı ve çalışıyor. Api2 aktif olarak geliyor artık romda. Google kamera apksını yüklemek yeterli artık.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Haber doğru arkadaşlar. Ben mi8'e direk yüklüyorum gcam'ı ve çalışıyor. Api2 aktif olarak geliyor artık romda. Google kamera apksını yüklemek yeterli artık.
sd 845'li telefonlara direkt yüklenebiliyor zaten.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Tüm özellikleri çalışıyor mu acaba?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aslında yeni bir gelişme değil ama yeni haber yapılmış :) Ağustos sonunda 845 ve 710'lu cihazların Çin romlarına eklenen bir özellikti.

Üst Alt