X xanumisx Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Serhat Cihazım Mi a1 Yaş 27 Konum Kırıkkale Katılım 4 Mart 2018 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 4 Mart 2018 #1 Guncellemeyi yaptiktan sonra cektigim fotoraflari kaydetmiyor sorun cozminu bilen varmi ?
V Vusal777 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Vüsal Cihazım Xiaomi mi A1 Yaş 34 Konum Baku Katılım 5 Mart 2018 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 17 Mart 2018 #2 xanumisx' Alıntı: Guncellemeyi yaptiktan sonra cektigim fotoraflari kaydetmiyor sorun cozminu bilen varmi ? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bende de var, resimler Google Photos da cikmiyor . Ya file managerle ya da ayri bir gallery uygulamasiyla gore biliyorum Sent from my Mi A1 using Tapatalk Oyla: Oyla 0 Downvote
xanumisx' Alıntı: Guncellemeyi yaptiktan sonra cektigim fotoraflari kaydetmiyor sorun cozminu bilen varmi ? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bende de var, resimler Google Photos da cikmiyor . Ya file managerle ya da ayri bir gallery uygulamasiyla gore biliyorum Sent from my Mi A1 using Tapatalk