- Adım
- Oğuz
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 31
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 9
- Telefon Modeli
- Mi9T Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar dr.fonr ile WhatsApp yedeğimi iPhone cihazımdan android cihazıma aktardım. Bu sırada google drive ve tüm diğer google hesaplarından çıkış yaptım telefonumdan. Yedek aktarırken dr.fone kendi WhatsApp uygulamasını kurdu.cihazda WhatsApp yoktu. Yedek sıkıntısız kuruldu sohbetlerim geldi. Fakat sohbet yedekleme kısmında anca telefona yedekleyebiliyorum google drive hesabıma yedekleme yapmak isteyince hesabımı seçiyorum fakat hesabınıza bağlanamadı diyor. Herhangi bir google hesabımda ya da telefondaki başka uygulamalarda bu sıkıntı yok problemsiz google hesaplaımı kullanabiliyorum. Her neyse 10 saatlik onsy kodu sürem gece dolacak ve play storedan indirmiş olduğum WhatsApp a geçiş yapıcam fakat sormak öğrenmek istediğim şey şu. Sohbetlerimi telefona yani yerel olarak yedekledim. Play storedan indirdiğim WhatsApp kurulumu gerçekleştirirken google drive hesabınızdaki yedeğe bakıldın mı diye benzer bir soru soruyor ona başlangıçta evet desem de telefonumdaki yedeği kurar mı ya da hayır diye mi cevaplamalıyım. Son şansım artık yoksa tekrar sil kur yaptığımda epey bi uzun süre onay kodu vericek. Telefonumdaki yedeği nasıl kurabilirim yeni WhatsAppta?