Yardım Şu konuyu bilen bir arkadaş lütfen açıklık getirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9
Telefon Modeli
Mi9T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar dr.fonr ile WhatsApp yedeğimi iPhone cihazımdan android cihazıma aktardım. Bu sırada google drive ve tüm diğer google hesaplarından çıkış yaptım telefonumdan. Yedek aktarırken dr.fone kendi WhatsApp uygulamasını kurdu.cihazda WhatsApp yoktu. Yedek sıkıntısız kuruldu sohbetlerim geldi. Fakat sohbet yedekleme kısmında anca telefona yedekleyebiliyorum google drive hesabıma yedekleme yapmak isteyince hesabımı seçiyorum fakat hesabınıza bağlanamadı diyor. Herhangi bir google hesabımda ya da telefondaki başka uygulamalarda bu sıkıntı yok problemsiz google hesaplaımı kullanabiliyorum. Her neyse 10 saatlik onsy kodu sürem gece dolacak ve play storedan indirmiş olduğum WhatsApp a geçiş yapıcam fakat sormak öğrenmek istediğim şey şu. Sohbetlerimi telefona yani yerel olarak yedekledim. Play storedan indirdiğim WhatsApp kurulumu gerçekleştirirken google drive hesabınızdaki yedeğe bakıldın mı diye benzer bir soru soruyor ona başlangıçta evet desem de telefonumdaki yedeği kurar mı ya da hayır diye mi cevaplamalıyım. Son şansım artık yoksa tekrar sil kur yaptığımda epey bi uzun süre onay kodu vericek. Telefonumdaki yedeği nasıl kurabilirim yeni WhatsAppta?

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Google hesabını WhatsApp a bağladığınız zaman zaten otomatik olarak yedekler yükleniyor başka bir şey gelmedi aklıma şuan

Oyla:

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Google hesabını WhatsApp a bağladığınız zaman zaten otomatik olarak yedekler yükleniyor başka bir şey gelmedi aklıma şuan
Google hesabımda yedek yok işte ben telefondaki yerel yedeği kullanmak istiyorum

Oyla:

veliazak

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Aynı çerçevede daha fazla konu açınca sorun kendiliğinden çözülüyor... Ha gayret...

Oyla:

Acr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
31
Aynı çerçevede daha fazla konu açınca sorun kendiliğinden çözülüyor... Ha gayret...

Hocam şuan her konuda yeniyim dünyanıza yeni katıldım bir bu problemim kaldı bunu da çözdüm mü tamamdır. Herşey o kadar yabancı ve karışık ki

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tek konu üzerinden devam edelim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt