Yardım Stok rom kurmak istiyorum

furkansoylu.58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
Arkadaşlar şuan X6 pro telefonumda 1.0.17 hyperos kurulu yurt içi 8gb telefonum şuan global rom var arama kayıt uygulaması için farklı ülkenin stok romunu yüklemek istiyorum Endonezyanın hyperos 2 sürümünü sıfırdan nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz endonezyada nfc falan sıkıntı çıkarmıyormuş

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Bu işlemleri yapmadan önce BL kilidi açık olmalı, ne olduğu nasıl açılacağı ve rom nasıl kurulur gibi sorularınız forumda mevcut.

furkansoylu.58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işlemleri yapmadan önce BL kilidi açık olmalı, ne olduğu nasıl açılacağı ve rom nasıl kurulur gibi sorularınız forumda mevcut.
Yanıtınız için teşekkür ederim. İki sorum var yanıtlarsanız sevinirim Endonezya'nın hyperos 2 romunu stock olarak nereden bulabilirim link varsa atabilirmisiniz birde bl açmadan flashlamam mümkün değilmi

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Yanıtınız için teşekkür ederim. İki sorum var yanıtlarsanız sevinirim Endonezya'nın hyperos 2 romunu stock olarak nereden bulabilirim link varsa atabilirmisiniz birde bl açmadan flashlamam mümkün değilmi
HyperOs 2 Endonezya yayınlanmamış muhtemelen. siz de bakabilirsiniz. Diğer sorunuz cevabı ise evet BL kapalı flashlama olmaz.

furkansoylu.58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HyperOs 2 Endonezya yayınlanmamış muhtemelen. siz de bakabilirsiniz. Diğer sorunuz cevabı ise evet BL kapalı flashlama olmaz.
Teşekkür ediyorum bu yanıt yeterli oldu

Üst Alt