Soru Stock ROM Hangi Sürüm?

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Herkese merhaba cihazı bu hafta BL unlock yapıp 3 tane AOSP oreo ROM denedim hepsi de hüsran çünkü hepsinde aynı dokunmatik sorunu var o yüzden başka ROM denemek istemiyorum, Stock ROM da da batarya suresindes hiç memnun değildim ( 9.2.3.0 OCAMIEK ) şimdi tekrar Stock ROM a dönmek zorundayım bildiğim kadarıyla 9.5.x.x sürümü de çıkmış sizce 9.5 e geçmeli mi yoksa 9.2 den daha düşük bir sürüm mü yüklemeli? Şimdiden teşekkürler.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Deneyerek kendinize en iyi performansı sağlayan romu bulabilirsiniz. Burada söylenen sürümler herkeste aynı sonucu vermiyor. Ben şu an mi5 cihazımda son global beta romundayim. Root yetkisi ile forcedoze yükledim bu sayede bekleme modunda harcanan pili de en aza indirgedim. İlla custom rom olsun diye bir düşünceniz yoksa global beta + root + forcedoze öneririm.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyerek kendinize en iyi performansı sağlayan romu bulabilirsiniz. Burada söylenen sürümler herkeste aynı sonucu vermiyor. Ben şu an mi5 cihazımda son global beta romundayim. Root yetkisi ile forcedoze yükledim bu sayede bekleme modunda harcanan pili de en aza indirgedim. İlla custom rom olsun diye bir düşünceniz yoksa global beta + root + forcedoze öneririm.

Hocam şu an da MIUIPro indirdim biraz da onu deneyelim bakalım eğer memnum kalırsam MIUIPro kullanmaya devam ederim buraya da yazarım. En çok uğraştıran şeylerden biri de Google Camera ön ve arka portre modu ve HDR+ özelliklerini tam olarak kullanmak istiyorum...

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Hocam şu an da MIUIPro indirdim biraz da onu deneyelim bakalım eğer memnum kalırsam MIUIPro kullanmaya devam ederim buraya da yazarım. En çok uğraştıran şeylerden biri de Google Camera ön ve arka portre modu ve HDR+ özelliklerini tam olarak kullanmak istiyorum...
Miuiproda güzel bir rom. Ben bataryamin düşük olması sebebiyle kullanamıyorum fakat mi6 için dogru bir seçim :) Google camera miuiproda destekleniyor diye biliyorum ben ama en sağlıklı çalışan APK dosyasını bulmak sanırım biraz sorun. Umarım her şeyi tam anlamıyla halledersiniz.

Oyla:

Chandler Muriel Bing

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miuiproda güzel bir rom. Ben bataryamin düşük olması sebebiyle kullanamıyorum fakat mi6 için dogru bir seçim :) Google camera miuiproda destekleniyor diye biliyorum ben ama en sağlıklı çalışan APK dosyasını bulmak sanırım biraz sorun. Umarım her şeyi tam anlamıyla halledersiniz.

Acı yoksa zafer de yok hocam :) uğraşıp bulucaz artık düzgün .apk yı. Cevaplar için teşekkürler

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek