Yardım Stock rom a geri dönmek

suleymancan11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi note 10 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Miui 13
Telefon Modeli
Mi note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Merhaba
Mi Note 10 Lite telefonum ekranı uyanmıyor. arama gelince çalışıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Kilidi açamıyorum yani anca telefonu yeniden başlatırsam ekranı kilitleyene kadar kullanabiliyorum . Servise götürdüm anakart arızalı dediler ve yüksek bir fiyat çektiler. Yaptırmadım . Bende eski güncel olmayan bir rom a dönmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim ? Kısaca BL kilidini açıp bilgisayar üzerinden uygulama ile ilgili romu mu yükleyeceğim ?

cihazım orjinal hb dan almıştım . eski global rom a döndüğümde imei silinmesi vs gibi bir durumla karşılaşır mıyım ?

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Arkadaşlar Merhaba
Mi Note 10 Lite telefonum ekranı uyanmıyor. arama gelince çalışıyor ancak siyah ekranda kalıyor. Kilidi açamıyorum yani anca telefonu yeniden başlatırsam ekranı kilitleyene kadar kullanabiliyorum . Servise götürdüm anakart arızalı dediler ve yüksek bir fiyat çektiler. Yaptırmadım . Bende eski güncel olmayan bir rom a dönmek istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim ? Kısaca BL kilidini açıp bilgisayar üzerinden uygulama ile ilgili romu mu yükleyeceğim ?

cihazım orjinal hb dan almıştım . eski global rom a döndüğümde imei silinmesi vs gibi bir durumla karşılaşır mıyım ?
cihazınız türkiye cihazı ise imeide bir sıkıntı yaşama olasılığınız çok düşük. rom yüklemek için forumda rehberler mevcut, basit bir arama ile bulabilirsiniz. keza youtube da video rehberler de var. kolaylıkla yaparsınız bir terslik olmazsa.

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
rom yüklemeden önce mutlaka yedeklerini al anakart arızası varsa telefon hard brick olabilir ve evet dediğin gibi rom dosyasını indir driver kur bootloader kilidin açıksa fastboot tan rom yükleyebilirsin

Oyla:
Üst Alt