Soru Stock recovery yükledikten sonra şarjın daha hızlı bitmesi

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Telefonu yeterince kurcalayıp hevesimi aldıktan sonra, önce stock rom, ardından stock recovery yükledim. Şarj durumu kötü değil ama eski hali daha iyiydi. Recovery dosyasını miui resmi forumdan indirip flaşladım. Birkaç gün sabredersem eski haline döner mi?

XDA forumda okudum. Telefon BL kilidini açıp, tekrar kilitlersek, yeniden açamıyormuşuz. 2017 tarihli bir gönderi idi.

tarakbumba

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Telefonu yeterince kurcalayıp hevesimi aldıktan sonra, önce stock rom, ardından stock recovery yükledim. Şarj durumu kötü değil ama eski hali daha iyiydi. Recovery dosyasını miui resmi forumdan indirip flaşladım. Birkaç gün sabredersem eski haline döner mi?

XDA forumda okudum. Telefon BL kilidini açıp, tekrar kilitlersek, yeniden açamıyormuşuz. 2017 tarihli bir gönderi idi.
Şarj ile kısmı bilemem ama BL kilidi Mi unlock ile istendiği kadar açılabiliyor.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarj ile kısmı bilemem ama BL kilidi Mi unlock ile istendiği kadar açılabiliyor.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anlamadığım miui uluslararası forumdan resmi sürüm rom indirdiğimde de şarj az gitmişti ve resmi sürüm diye indirdiğim rom modifiye edilmişti. Parmak izi arkadadır, yazıyordu kurulum esnasında drunk~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha düşük sürüm indirmiştim.

Oyla:
Üst Alt