Yardım Stereo yanlış ses veriyor

_enesnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi10 t
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.11
Telefon Modeli
Mi10 t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi10 t cihazımda stereo var telefonun solunda bi hoparlör sağında da ufak bi hoparlör var.
Pubgde ses tuşları yukarıda olacak şekilde telefonu tutunca stereo doğru ses veriyor. Sağda adam olunca sağdan ses geliyor soldan gelince sol. Ama öyle tutarken parmağım hoparlörü kapatıyor. Ben de ses tuşları aşşağıda oynamak istiyorum. Ama öyle olunca stereo yanlış ses veriyor solda adam olunca sağdan geliyor ses sağda olunca soldan bunu nasıl düzeltebilirim çözümü var mı

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam bunun bir çözümü olmaz benim düşüncem sonuçta cihazda sıkıntı yok siz ters tarafta olsun istiyorsunuz hem hoparlör ses ayrımı yapmaz diye biliyorum standart kodlaması neyse o şekilde verir sesi bu yüzden konuya cevap gelmemiş benden başka

Oyla:

_enesnn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi10 t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun bir çözümü olmaz benim düşüncem sonuçta cihazda sıkıntı yok siz ters tarafta olsun istiyorsunuz hem hoparlör ses ayrımı yapmaz diye biliyorum standart kodlaması neyse o şekilde verir sesi bu yüzden konuya cevap gelmemiş benden başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce stereo cihaz kullandım. Ekranı nereye çevirirsen ona göre ses veriyordu ses tuşları aşşağıda olunca sesi ayarlıyordu diğer tarafa çevirince yine ayarlıyodu kendini. Bunda ama stabil ses aynı kalıyor ekranı çevirsem bile

Daha önce stereo cihaz kullandım. Ekranı nereye çevirirsen ona göre ses veriyordu ses tuşları aşşağıda olunca sesi ayarlıyordu diğer tarafa çevirince yine ayarlıyodu kendini. Bunda ama stabil ses aynı kalıyor ekranı çevirsem bile
Bide YouTube da bi vidde denedim. Sağ sol testini ekranı çeviriyorum ayarlıyor kendini tuşlar yukarıda olunca sağdaysa ses sağ veriyor tuşlar aşşağıdayken de öyle ama oyuna girince ekranı çevirsem bile stabil kalıyor

Oyla:
Üst Alt