Yardım Stable Roomdan Developer Rooma geçiş

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
Redmi3 Pro telefonum için miui 8 (8.0.2.0) stable room kullanıyorum. Xiaomi. eu sitesinde yer alan haftalık güncellenen roomlara geçiş yapmak istiyorum. Fastboot ile yapabilirmiyim? Önerirmisiniz?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Redmi3 Pro telefonum için miui 8 (8.0.2.0) stable room kullanıyorum. Xiaomi. eu sitesinde yer alan haftalık güncellenen roomlara geçiş yapmak istiyorum. Fastboot ile yapabilirmiyim? Önerirmisiniz?

Şarj %20 nin altına düşünce, hatalara neden oluyor. bildiğim kadarıyla 2-3 sürümdür bu sorunu var.

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
O değil ben de FlymeOS'ta takılı kaldım, ne CWM ne de TWRP ile MIUI developer ROM'unu kuramadım bir türlü :D Sanırım bir süre Flyme'ci takılacağım.

Oyla:

osmanali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
55
Hocam romu resmi siteden indirip mi Flash ile yükleyin temiz kurulum yapmış olursunuz hemde sorunsuz yüklenir. isterseniz eu yerine global belayı yükleyin haftalık güncellemeleri otomatik alıyor elle indirme derdi yok sonuçta aynı güncellemeyi akıyor ikisi de.

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
Hocam romu resmi siteden indirip mi Flash ile yükleyin temiz kurulum yapmış olursunuz hemde sorunsuz yüklenir. isterseniz eu yerine global belayı yükleyin haftalık güncellemeleri otomatik alıyor elle indirme derdi yok sonuçta aynı güncellemeyi akıyor ikisi de.
En son onu deneyeceğim bakalım. Belki de Mi Flash ile yüklenmesi gereken dosyayı recovery'den yüklemeye çalıştığım için hata aldım, bilemiyorum.

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Şarj %20 nin altına düşünce, hatalara neden oluyor. bildiğim kadarıyla 2-3 sürümdür bu sorunu var.

eşimde redmi note 4g var.. şarj %20 ye geldiğinde bir anda %5 demiş vs..vs.. sonra ben baktım kapattım actım tekrar %18 dedi... tam anlam verememiştim.. sebep bumuymuş...

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
O değil ben de FlymeOS'ta takılı kaldım, ne CWM ne de TWRP ile MIUI developer ROM'unu kuramadım bir türlü :D Sanırım bir süre Flyme'ci takılacağım.
FlymeOS nasıl ? ıkısını kıyaslarsanız ne dersiniz?

Oyla:

vitiligo

MIU Fandroid <3
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi4
Konular
25
FlymeOS nasıl ? ıkısını kıyaslarsanız ne dersiniz?
Flyme'nin arayüzü daha tatlı, sevimli geliyor bana :) Ama stabilite, batarya ömrü vs. konuşmak için henüz erken çünkü daha 1-2 saat oldu kuralı. İlk izlenimim olumlu yönde, bunu söyleyebilirim. Bence denemeye değer.

Oyla:
Üst Alt