Soru Stabil den Betaya geçmek

Sonkrayali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone
Konular
11
Merhaba arkadaşlar,
Mi note 3 cihazımda eu stabil rom kullanıyorum malûm yeni güncellemeler çok geç gelmeye başladı bende Betaya geçmeye karar verdim birkaç soru var aklımda ,

Stabil de Android sürümü 8.1 kullanıyorum
Beta da ise Android 9 sürümü var,
Twp den daha önce yaptığım gibi direk güncelleme mi yapmam lazim yoksa sistemi silip öyle mi yüklemek lazım.
Rehberim falan gitmesinden korkuyorum , bi de bir ton uygulama var onlarda gitmesin istiyorum ,
Ayrıca betayi tavsiye eder misiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Günaydın hocam En temizi her şeyi silmek. Yedek alıp vipe data yaparsanız romu kurduktan sonra datayı geri yüklerseniz uygulama ve verileriniz tekrar yüklenir. PC yoksa eğer advance vipe bölümünden dahili hafıza haric herşeyi silin aksi takdirde yedeğinizi de sizlersiniz

Oyla:

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Hocam önce titanyum backup ile uygulamaların yedeğini alın sonra twrp den full yedek alın,rehber için bildirim çubuğundaki eşitlemeyi açık tutun Google yedeğini geri yüklemek için otomatik senkronizasyon yapacaktır.Sonra twrp den Dalvik art cache,cache,system ve data wipe yapın.Romu kurup reboot etmeden magisk te flashlayın.Cihaz açıldığında TB yi tekrar kurup uygulama yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz.Eu Beta daha iyidir,gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.İyi forumlar..

Oyla:

Sonkrayali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
iPhone
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar sizin yardiminiz ile yükledim , az önce güncelleme geldi indiriyor , bu direk yüklenir mi yoksa twp den mi yukleyecegim?

Oyla:

emrahakkaya22

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akkaya
Cihazım
XiaomiMi Note 3
Konular
19
konuyla tam alakalı olmasada benim bir sorum olacak. mi note 3 kullanıyorum bende. eu stabil kullanıyorum. yani 8.1 beta 9.0 betaya geçtiğimde her haftaki güncellemede yüklü uygulamalarımda sorun olurmu? yada beta dan tekrar 8.1 stabile geçmeye kalkarsam sorun yaşarmıyım.

Oyla:
Üst Alt