Yardım Spotify

• Konbuyu başlatan Silinen üye 107783
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 620
S

Silinen üye 107783

Guest
Arkadaşlar merhaba,

Spotify dinlerken kilit ekranında durdur, şarkı değiştir vs hiçbir şey gözükmüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,

Spotify dinlerken kilit ekranında durdur, şarkı değiştir vs hiçbir şey gözükmüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Ayarlar+Uygulamalar+Uygulamaları yönet+Spotify+Diğer izinler+Kilit ekranında görün ve diğer ilgili seçenekleri işaretleyip izin verin lütfen.
Not: Diğer izinler hemen altında ''Bildirimler'' kısmında da ilgili izinleri vermeyi unutmayalım.
Telefon: Red Mi Note 7

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Şuan bu telefonda genel sorun diye biliyorum bildirimlerde bazen hatalar oluyor ben de kapatmaya baya uğraştım kapanmadı temayı değiştirdim en sonunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar+Uygulamalar+Uygulamaları yönet+Spotify+Diğer izinler+Kilit ekranında görün ve diğer ilgili seçenekleri işaretleyip izin verin lütfen
Hocam o işlem bende işe yaramiyor nedense birçok kişi de denemiş umarım arkadaşın sorunu çözülür

Oyla:
S

Silinen üye 107783

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar+Uygulamalar+Uygulamaları yönet+Spotify+Diğer izinler+Kilit ekranında görün ve diğer ilgili seçenekleri işaretleyip izin verin lütfen.
Not: Diğer izinler hemen altında ''Bildirimler'' kısmında da ilgili izinleri vermeyi unutmayalım.
Telefon: Red Mi Note 7

Çözüldü hocam teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt