Ü
Üye silindi 278685
Guest
Sürekli rom değiştiren arkadaşlar eminim ki Spotify kullanırken sürekli indirme yaptığından dolayı bir süre sonra indirme cihaz sınırını aştığı için ve geri gidip indirdiği şarkıları silemedigi için indirme sorunu yaşamaktadır . Bu konuda bende baya zorluk çektim. E posta değiştirmek yada şifre değiştirmek yada tüm cihazlardaki oturumu kapat seçeneği çözüm olmadı . Ve bende Spotify desteğin belki sorunumu çözeceğini düşündüm . Hemen hesabım ile giriş yaptım ve yazdım . Kendileri sağolsun tüm indirmeyi sildi . Bu durumu bir daha yaşamamak için Spotify uygulamasını swift yada Alpha Back-Up pro ile yedekler iken datası ile yedekleyin . Böylece uygulama geri yüklense bile şarkıları tekrar indirmenize kalmaz indirseniz bile sınırınızdan düşülmez .
Bu linke gidin ve desteğe sorun yaşadığınız hesap ile bağlanın. Böyle bir sorununuz olduğundan bahsedin . Rom yükledim gibi muhabbetlere girmeyin . Sadece indirme yapamıyorum ve indirmelerimin silinmesini talep ettiğinizi söyleyin destek sizin tüm indirilenlerinizi silecektir . Benzer durum deezer ve YouTube gibi uygulamaların da desteğinde geçerlidir .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu linke gidin ve desteğe sorun yaşadığınız hesap ile bağlanın. Böyle bir sorununuz olduğundan bahsedin . Rom yükledim gibi muhabbetlere girmeyin . Sadece indirme yapamıyorum ve indirmelerimin silinmesini talep ettiğinizi söyleyin destek sizin tüm indirilenlerinizi silecektir . Benzer durum deezer ve YouTube gibi uygulamaların da desteğinde geçerlidir .