Cihazı bypass edip edl moda alıyor musunuz hocam?Rom atamıyorum bu hatayı veriyor.Çözümü nedir?
Cihazı bypass edip edl moda alıyor musunuz hocam?
Nasıl edl moda alıyorum.Cihazı bypass edip edl moda alıyor musunuz hocam?
Bypass alma edl moddur saten hocam. Bypass yapınca sp flash tool cihazı direk görür yani bypass programını açıp cihaz tamamen kapalı iken ses kısmaya basılı tutarak pcye bağlarsanız program sorunsuz çalışıyor ise edl moda girmiş demektirbypass ettim ama edl mod nedir bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl edl moda alıyorum.
Hocam benim telefon miu 13 sonrası brick oldu sürekli şarjı bitene kadar reset atıp duruyor ve sadece redmi yazısına kalıyorBypass alma edl moddur saten hocam. Bypass yapınca sp flash tool cihazı direk görür yani bypass programını açıp cihaz tamamen kapalı iken ses kısmaya basılı tutarak pcye bağlarsanız program sorunsuz çalışıyor ise edl moda girmiş demektir
Spflash'da verdiği hatanın resmini atın ki anlayalım sorunun ne olduğunu. Ayrıca python kullanmayın yamaladılar o açığı mct bypass tool kullanın.Hocam benim telefon miu 13 sonrası brick oldu sürekli şarjı bitene kadar reset atıp duruyor ve sadece redmi yazısına kalıyor
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızŞu videoyu izleyerek yapmaya çalıştım bu hatayı verdi
Bu hatayı veriyorSpflash'da verdiği hatanın resmini atın ki anlayalım sorunun ne olduğunu. Ayrıca python kullanmayın yamaladılar o açığı mct bypass tool kullanın.
sorununuz çözüldümü hocam ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu hatayı veriyor