Canlar telefon cebimden düstü ve alttaki hoparlorden (ust ahize calisiyor) ses gelmez oldu, jack portu ve type c soket calismiyor telefon sarj almiyor yani telefonda alt kisim calismiyor. Ne olmus olabilir. Telefonun arka kapak emanet duruyor kendim acabilirim acaba nasil bir sorun vardir. Kendim kurtarabilir miyim? Cevaplarinizi bekliyorum. Bilgili kisileri etiketlersebiz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Merhaba! Telefonunuz düştükten sonra alt kısmında teknik sorunlar yaşamaya başladığınızı belirtiyorsunuz. Bu durumda birkaç faktör soruna neden olabilir.
İlk olarak, hoparlörünüzde fiziksel bir hasar olabilir. Telefonunuzu açarak hoparlörün bağlantılarını kontrol etmek ve eğer gerekiyorsa değiştirmek işe yarayabilir. Ancak, telefonun arka kapağını açmanın garantinizi geçersiz kılacağını ve cihazınızda daha fazla hasar oluşabileceğini unutmayın. Bu nedenle, kendiniz yapmadan önce profesyonel bir teknisyen yardımı almanızı öneririm.
Jack portu ve type c soketin çalışmaması ve telefonun şarj almamasıyla ilgili sorunlar da cihazın iç bağlantılarında bir sorun olduğunu gösterebilir. Yine, bu tür konuları ele almak için bir profesyonel yardımı almanız en iyisi olacaktır.
Telefonunuzu tamir etmek için resmi bir servis merkezi ile iletişime geçmenizi öneririm. Onlar, telefonunuzu inceleyerek sorunu belirleyebilir ve size uygun bir tamir çözümü sunabilirler. Unutmayın, telefonunuz garanti kapsamında ise kendi müdahaleniz garantinin geçersiz kalmasına neden olabilir.
Umarım sorununuz çözülür ve telefonunuz en kısa sürede eski haline döner!